livios logo

Lekkende afvoerleiding? Kies voor duurzame leidingrenovatie zonder breekwerk!

Heb je hardnekkige geurhinder in je woning? Werden jouw afvoerbuizen beschadigd tijdens werkzaamheden? Heb je lekken of vertoont je riolering slijtage? Dan zijn je leidingen aan vernieuwing toe. Traditionele herstellingen met breek- en graafwerken maken van je woning, appartementsgebouw of commerciële ruimte een heuse bouwwerf. Ze vormen bovendien een dure en arbeidsintensieve oplossing. Maar wist je dat het ook anders kan dankzij de leidingrenovatietechnieken van e-Pipe? Met e-Pipe worden je afvoerleidingen van binnenuit duurzaam hersteld. Zonder schade, graafwerken of hinder. Zo houd je geen trauma over aan ingrijpende breekwerken in muren, vloeren, plafonds, opritten of tuin.

14299-NL

Een gebroken afvoerbuis kan veel ellende veroorzaken: van geurhinder tot verzakking van een woning

Foto e-Pipe Benelux

14299-NL

De liner die we op de binnenwand van de buis aanbrengen geeft lekken geen kans meer

Foto e-Pipe Benelux

Afvoerleidingen renoveren zonder breken

De renovatie van een afvoerleiding begint met een cameraonderzoek zodat we een gedetailleerd beeld van de toestand van de leidingen krijgen. Corrosie, boomwortels, barsten en lekken worden nauwgezet in kaart gebracht. Tijdens de reinigingsfase worden boomwortels en andere afzettingen verwijderd. Daarna brengen we de liner, doordrenkt met epoxy, op de juiste plaats in de buis aan. De liner wordt op zijn plaats gehouden door een tubevormige ballon in de leiding op te blazen. Als de liner droog is, verwijderen we de ballon. Meestal zijn de werken na anderhalve à twee dagen al achter de rug.

100% hechtingsgarantie

De grote troef van onze technieken is de 100% hechtingsgarantie. De epoxy wordt tussen de buiswand en de liner geïnjecteerd. Zo bestaat er geen enkele kans dat de liner na verloop van tijd loskomt. Dit in tegenstelling tot andere systemen die beschikbaar zijn op de markt.

Vrijblijvende offerte

Om de problemen efficiënt op te lossen, maken we eerst een grondige analyse van de oorzaak. Dat is de taak van onze projectleiders. Tijdens het diagnosebezoek, analyseren we de situatie en overlopen we de problemen met de klant. Zo bepalen we welke oplossing het meest geschikt is voor die specifieke situatie.

Meer info: www.epipe.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-14299/e-pipe-benelux/partnerberichten/lekkende-afvoerleiding-kies-voor-duurzame-leidingrenovatie-zonder-breekwerk/