livios logo

Kalk in je sanitaire leidingen? Laat ze tijdig reinigen!

Kalkrijk water is niet schadelijk voor de gezondheid. Wel tast het metalen buizen aan. Laat uw sanitaire leidingen daarom tijdig reinigen om problemen te voorkomen!

15351-NL

Kalkrijk water zorgt op termijn voor verstoppingen in uw leidingen, met debietverliezen als gevolg.

Foto e-Pipe Benelux

15351-NL

Laat uw leidingen reinigen vóór de waterdruk volledig weggevallen is!

Foto e-Pipe Benelux

15351-NL

Na de behandeling is uw leidingnet duurzaam vernieuwd, met een garantie tot 25 jaar.

Foto e-Pipe Benelux

Bruin water en debietverliezen?

Naast de traditionele kalkafzettingen op kranen en douchewanden, verkort kalk aanzienlijk de levensduur van elektrische toestellen. Vooral boilers en apparaten die op het warmwatercircuit zijn aangesloten, zijn gevoelig voor kalkaanslag. Maar ook voor uw leidingen zelf, is kalk nefast.

Op termijn gaat er zich een bruin kraterlandschap in uw metalen leidingen vormen. Dat is corrosie of kalkaanslag. Laat u de situatie escaleren, dan kunnen uw leidingen volledig verstopt geraken door de kalkafzettingen, waardoor er geen water meer uit de kraan stroomt. Laat uw leidingnet daarom reinigen vóór de waterdruk volledig weggevallen is!

Hoe gebeurt zo’n reiniging?

Met e-Pipe worden leidingen gereinigd en hersteld zonder openbreken van vloeren of uitkappen van muren. Na een analyse van het leidingnet, worden de leidingen met perslucht gedroogd. Nadien wordt alle vuil en afzettingen uit de leidingen verwijderd door de binnenkant van de buizen te zandstralen. Tenslotte wordt een dunne laag epoxyhars op de binnenwand van de buizen aangebracht om ze tegen toekomstige lekken en afzettingen te beschermen.

Welke voordelen?

Met een e-Pipebehandeling is uw hele leidingnet op enkele dagen tijd vernieuwd, zonder schade of breekwerk. Bovendien genieten onze behandelingen een garantie tot 25 jaar.

Meer info of een vrijblijvende offerte? Klik hier!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-15351/e-pipe-benelux/partnerberichten/kalk-in-je-sanitaire-leidingen-laat-ze-tijdig-reinigen/