Hoe geef je een tweede jeugd aan je leidingen?

Tijdens verbouwingswerken worden leidingen vaak over het hoofd gezien. Zij zijn ingewerkt in de vloer, muur of het plafond en worden daardoor vaak vergeten. Pas als er zichtbare problemen zijn, trekken ze onze aandacht. Wacht niet tot het zover komt. En los de problemen met uw waterleidingen tijdig op!

 • Gekleurd water uit de kraan: een teken dat uw waterleidingen gecorrodeerd zijn.

  Gekleurd water uit de kraan: een teken dat uw waterleidingen gecorrodeerd zijn.

  Foto e-Pipe Benelux
 • Problemen met sanitaire leidingen gaan nooit vanzelf weg. Pak ze dus tijdig aan!

  Problemen met sanitaire leidingen gaan nooit vanzelf weg. Pak ze dus tijdig aan!

  Foto e-Pipe Benelux
 • e-Pipe renoveert leidingen zonder kap- en breekwerk.

  e-Pipe renoveert leidingen zonder kap- en breekwerk.

  Foto e-Pipe Benelux

Lijken uw leidingen nog nieuw?

Hoe kunt u achterhalen of uw leidingen al dan niet optimaal functioneren? Heeft het drinkwater een lichtbruine tint? Misschien heeft u plots minder druk of een steeds hoger oplopende waterfactuur? Of hangt er een hardnekkige geurhinder in huis? Dit zijn allemaal aanwijzingen dat een deel van uw leidingnet niet werkt naar behoren. Oude stalen leidingen kunnen doorheen de jaren beginnen roesten of slijten. Defecten en gebreken aan uw huishoudelijke afvoeren verspreiden hinderlijke geurdampen en vormen een gevaar voor de stabiliteit van uw woning.

Wat nu?

Kleine problemen met uw waterhuishouding kunnen snel grote ellende veroorzaken. Wacht daarom niet te lang om uw sanitaire leidingen te renoveren. Verkiest u een oplossing zonder kap- en breekwerk? Doe een beroep op de leidingrenovatietechnieken van e-Pipe!

Van oud naar vernieuwd in drie stappen

Met e-Pipe worden uw sanitaire leidingen in drie stappen gerenoveerd zonder openbreken van vloeren, muren of plafonds.

1.       Met behulp van traceerapparatuur of camera’s brengen we de toestand van uw buizen in kaart en maken we een schematische voorstelling van uw leidingnetwerk.

2.       Alle vuil en afzettingen worden uit de leidingen gezandstraald of weggefreesd.

3.       Als de leidingen volledig proper zijn, wordt een egale beschermingslaag van epoxy op de binnenwand van de leiding aangebracht.

Een waterdichte garantie tot 25 jaar

e-Pipe werkt en daar zijn we 100 % zeker van. Daarom geven wij u 25 jaar garantie op de behandeling van toevoerleidingen en 10 jaar op afvoerleidingen.

Een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op: info@epipe.be of 056 520 220.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media