livios logo

Je woning extra isoleren? Denk aan ventilatie voor een vochtvrije woning

Je woning na-isoleren? Dat levert je een mooie energiebesparing op. Maar opgelet: een goed geïsoleerde woning is vatbaarder voor vochtproblemen. Met de Life Comfort-unit van Vochtbestrijding Tibas zorg je voor een goede ventilatie. Anticipeer, ventileer en isoleer!

13278-N

Een goed geïsoleerde woning is vatbaarder voor vochtproblemen en schimmels.

Foto Vochtbestrijding TIBAS

13278-N

Met de Life Comfort-unit van Vochtbestrijding Tibas geniet je constant van zuivere lucht in huis.

Foto Vochtbestrijding TIBAS

Na-isolatie?

Door je woning na te isoleren, maak je je huis luchtdichter. Goed geïsoleerde huizen zijn extra gevoelig voor vocht en schimmels. De isolatie houdt een goede luchtcirculatie tegen: er komt geen zuivere lucht meer naar binnen en vervuilde lucht kan niet naar buiten. Hierdoor krijg je een vochtig binnenklimaat.

Eerst anticiperen!

Je ramen openzetten is maar een tijdelijke oplossing. Bovendien stijgen je stookkosten. De oplossing? Ventileren! Ga je je woning na-isoleren? Dan plaats je de ventilatie al best op voorhand om vochtproblemen vanaf het begin te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Ventileren met LifeComfort

Met de Life Comfort-unit van Vochtbestrijding Tibas geniet je constant van zuivere lucht in huis. Het systeem zuigt de lucht in je woning af en gebruikt de warmte in huis om de gefilterde buitenlucht op temperatuur te brengen en in de kamer te verspreiden. Via deze constante luchtcirculatie wordt het overtollige vocht afgevoerd. Het resultaat? Je geniet van een gezond binnenklimaat én schimmel kan zich niet ontwikkelen!

Vraag je prijsofferte aan

Ga jij na-isoleren? Neem contact op voor meer informatie over Life Comfort of vraag een prijsofferte op maat aan. Meer weten? Surf naar www.lifecomfort.be.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10476-13278/vochtbestrijding-tibas/partnerberichten/je-woning-extra-isoleren-denk-aan-ventilatie-voor-een-vochtvrije-woning/