livios logo

Installeer zelf je videofoon met de plug-en-play van Legrand

Eén blik op de binnenpost vertelt wie er aan je deur staat of stond en vergroot je veiligheidsgevoel. Plaats zelf in geen tijd een gepersonaliseerde videofoon met beveiligingscamera en bewaar de controle over jouw huis.

10379-N

Foto Legrand

10379-N

Foto Legrand

10379-N

Foto Legrand

10379-N

Foto Legrand

Meer dan kijken alleen

Met een moderne en stijlvolle videofoon weet je meteen wie er aan je deur staat en zelfs wie langskwam terwijl jij buitenshuis was. De binnenpost stem je volledig af op jouw eigen stijl. De keuze en mogelijkheden van de Legrand-videofonen zijn eindeloos:

  • Kleurenscherm, met of zonder spiegelafwerking en touchscreen
  • Audio intercom-functie en lichtschakelaar
  • MP3 melodieën
  • Foto van bezoeker en antwoordapparaat
  • Een of twee drukknoppen voor een- of tweegezinswoning

Zelf installeren

Je plaatst de videofonen gemakkelijk zelf en zonder breken dankzij hun tweedraadsaansluiting. Je tovert je oude deurbel eenvoudig om in een moderne videofoon met behoud van de bestaande bedrading. Legrand heeft voor elke videofoon een heldere online handleiding, waarmee je zelf aan de slag kan. Wat heb je nodig? Een voeding, binnentoestel en deurstation.

Twee ingangen?

Of je nu alleen je voordeur in de gaten wilt houden, je voor- en achterdeur of twee verschillende inkomdeuren van een kangoeroewoning, Legrand heeft voor elke situatie een oplossing. Kies de videokit die bij jou past en installeer de binnen- en buitenpost waar jij ze nodig hebt. Je kan de kits altijd uitbreiden met een extra buitenpost, meerdere binnenposten en een beveiligingscamera voor nog meer controle. 

Ontdek de kits in de betere doe-het-zelfzaak. Meer info? Surf naar onze website!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-10379/legrand/partnerberichten/installeer-zelf-je-videofoon-met-de-plug-en-play-van-legrand/