livios logo

Nooit meer op zoek naar licht

Zijn je kinderen bang in het donker? Of kan je niet slapen in een donkere kamer? Breng dan licht in de duisternis met een waaklamp in je stopcontact. Met of zonder sensor, de lichtintensiteit die jij wilt en een lamp die zelfs automatisch werkt zonder stroom.

10412-N

Met een druk op de lens activeer je het waaklampje.

Foto Legrand

10412-N

Foto Legrand

10412-N

Schakel eenvoudig van koud naar warm led-licht (en andersom).

Foto Legrand

10412-N

Je bepaalt de lichtintensiteit door op de lens te drukken.

Foto Legrand

Licht in de duisternis

’s Nachts snel in het donker naar het toilet? Met een waaklamp in het stopcontact loop je nergens meer tegenaan. Of hou je simpelweg niet van donkere ruimtes? Dan verschijnt automatisch een warm LED-licht in de kamer wanneer het begint te schemeren.

Of hou de controle zelf in handen, of beter gezegd het licht. Want je kan de waaklamp ook zelf aan- en uitzetten met een druk op de lens. Met de dimmerfunctie kies je de lichtintensiteit. Jouw gekozen licht brandt waar en wanneer jij het wilt.

Nooit meer een zaklamp zoeken

Bij een stroomonderbreking ontstaat vaak paniek: alles is donker en niemand weet waar de zaklamp is. De noodverlichting van Legrand ontsteekt automatisch bij een stroomonderbreking. Weg paniek! In de plaats daarvan krijg je een sterk koud wit LED-licht dat je de weg wijst. En dat mag je letterlijk nemen, want je kan de noodlamp ook uit het stopcontact halen en als zaklamp gebruiken. Je donkere zoektocht naar de elektriciteitskast was nog nooit zo verlichtend.

Meer verhelderende info? www.legrand.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-10412/legrand/partnerberichten/nooit-meer-op-zoek-naar-licht/