livios logo

Gezien in telenovelle Lisa: slimme toepassingen voor je smarthome

Vandaag zien we meer en meer slimme en geconnecteerde oplossingen verschijnen die ons het leven elke dag makkelijker en comfortabeler maken. Zelfs Lisa uit de gelijknamige telenovelle op VTM kan erover meespreken. Zij woont immers in een slimme, futureproof woning, met dank aan BTicino en deze slimme toepassingen.

15397-NL

Telenovelle Lisa - sfera videofoon

Foto Legrand Group Belgium

15397-NL

Telenovelle Lisa - binnenpost classe 300 en schakelaar Living Now

Foto Legrand Group Belgium

15397-NL

Telenovelle Lisa - Schakelaar Living Now

Foto Legrand Group Belgium

15397-NL

Telenovelle Lisa - Schakelmateriaal Living Now, vlak stopcontact, USB A + C

Foto Legrand Group Belgium

Codewoord: makkelijk

In één, twee, drie maakt u van uw huis een slimme woning. In tegenstelling tot de klassieke domoticasystemen installeert u – of een installateur – Smart Home-toepassingen in enkele eenvoudige stappen, zonder kap- of breekwerken. Ingewikkelde software? Die komt niet aan te pas. De draadloze of bekabelde oplossingen bedient u simpelweg via de app op uw smartphone.

 1.  Slim schakelmateriaal: nieuwe manier van interactie

De verlichting in- en uitschakelen, de rolluiken en de zonwering beheren, uw energieverbruik bekijken… Met geconnecteerd schakelmateriaal zet u de eerste stap naar een comfortabele maar vooral slimme woning. Zo kan u bijvoorbeeld met slechts één druk op de knop tegelijkertijd alle lichten uitschakelen én alle rolluiken naar beneden laten. Zowel met behulp van een schakelaar als een app op uw smartphone. Op die manier staat u altijd en overal in verbinding met uw woning. Nog een voordeel: aan de hand van gepersonaliseerde scenario’s – die u zelf bepaalt in de app – wordt die druk op de knop zelfs overbodig en worden alle toepassingen automatisch ingeschakeld op een door u gekozen tijdstip.

 In ‘Lisa’ koos men voor het geconnecteerde schakelmateriaal Living Now with Netatmo. Deze combineert bovenstaande voordelen en toepassingen in een strak en stijlvol jasje dat door de diverse afwerkingsmogelijkheden perfect past bij elk interieur.

 2. Geconnecteerde deurcommunicatie: design, kwalitatief en veilig

Een futureproof woning is niet enkel comfortabel maar ook veilig. Een slim videofoonsysteem beschermt uzelf, uw gezin en uw woning tegen ongewenste gasten. Bezoekers bellen aan via de buitenpost uitgerust met camera. Zo ziet u meteen wie er aan de deur staat, zonder de deur te moeten openen. U krijgt een melding van het bezoek via de binnenpost met touchscreen en/of uw smartphone. Wie er niet moet zijn, komt er simpelweg niet in. U geeft bovendien makkelijk een boodschap door. Handig met een koerier voor de deur bijvoorbeeld.

 Met de binnenpost Classe 300 kiest u voor een opbouwversie tegen de muur – zoals u zag in telenovelle Lisa – of een tafelmodel. In combinatie met de Sfera buitenpost geniet u van uw Smart Home in alle veiligheid.

Uw woning klaarmaken voor de toekomst? Download de brochure en ontdek wat een Smart Home u te bieden heeft.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-15397/legrand-group-belgium/partnerberichten/gezien-in-telenovelle-lisa-slimme-toepassingen-voor-je-smarthome/