livios logo

Slimme thermostaat: vaarwel hoge energiefacturen

Een aangename temperatuur in huis is tijdens de koudere herfst- en wintermaanden een absolute must. Maar wat met je energieverbruik? Met een slimme thermostaat behoud je je comfort zonder jezelf blauw te betalen aan energiekosten.

15837-NL

Slimme thermostaten van Legrand: ontdek de Smarther voor inbouw en de losstaande Netatmo thermostaat

Foto Legrand Group Belgium

Zo werkt een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is verbonden met je WiFi-netwerk en zorgt op die manier voor een slimme aansturing van je verwarming. Deze is namelijk gekoppeld aan je cv-ketel op gas, warmtepomp of collectieve verwarming. Wanneer de verwarming geactiveerd wordt, bepaal je zelf. Dat gebeurt meestal via een bijhorende app waarmee je ook op afstand de bediening regelt.

Voordelen van een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat staat gelijk aan gemak. Zowel op het vlak van installatie als gebruik. In een handomdraai stel je je eigen gewoontes en scenario’s in via je smartphone, bijvoorbeeld wanneer de kinderen thuiskomen van school of het tijdstip dat je je ’s morgens klaarmaakt in de badkamer. De slimme thermostaat schakelt automatisch de verwarming in zodat je woning altijd op het juiste moment comfortabel warm is. Toch eens vroeger thuis dan gepland? Een simpele klik op je smartphone volstaat om de verwarming in realtime te activeren.

Met een slimme thermostaat kan je ook de gewenste temperatuur voor elke ruimte afzonderlijk regelen. Zo blijft de leefruimte of de slaapkamer bijvoorbeeld niet onnodig verwarmd wanneer er niemand thuis is. En dat is natuurlijk positief voor je energiefactuur. De slimme thermostaten van Legrand bevatten zelfs een Auto-Adapt functie waarmee de verwarming wordt afgestemd op de isolatie van de woning en de buitentemperatuur. Kortom, efficiënte energiebesparing zonder verlies aan comfort.

Slimme thermostaten van Legrand

Legrand biedt met het Smart Home assortiment twee slimme thermostaten: het inbouwmodel Smarther (verkrijgbaar in wit, zwart of aluminium) en de slimme thermostaat van Netatmo in opbouw. Beide systemen zijn compatibel met de handige Home + Control App.  

Wilt u meer weten over het aanbod? Bekijk de producten:

Slimme thermostaat Smarther - Slimme thermostaat van Netatmo


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-15837/legrand-group-belgium/partnerberichten/slimme-thermostaat-vaarwel-hoge-energiefacturen/