livios logo

Je woning veiliger maken? Dit toestel van BTicino combineert videofonie, domotica en security

Een alarmsysteem is niet altijd de beste oplossing als je je woning wil beveiligen tegen inbraken. Wil je in en rondom je woning de veiligheid écht verhogen? Dan ben je beter af met een geïntegreerd systeem dat ook camerabeelden maakt en eventueel een alarm activeert. Het nieuwe intercomsysteem van BTicino combineert videofonie met beveiliging en domotica en maakt zo een volledige integratie mogelijk.

Videodeurcontrole

Met het nieuwe intercomsysteem Classe 300EOS van BTicino ontdek je wie er voor je deur staat via een binnenpost. Maar ook als je niet thuis bent, kan je via een handige applicatie op je smartphone zien wie er aanbelt. Komt een vriend(in) een pakje langsbrengen? Dan kan je de deur vanop afstand openen via je smartphone. Zo hoef je niet speciaal thuis te blijven. Ook als je partner of kind hun sleutel is vergeten, is het handig dat jij hen binnen kan laten. Waar je ook bent.

Beveiliging

Zorg voor een optimale beveiliging in en rond je woning door de Classe 300EOS te koppelen aan de veiligheidsoplossingen van Netatmo, zoals een camera, deur- en raamsensor of alarm. Is er onverwachts beweging aan je voordeur, dan krijg je een waarschuwing via de app op je smartphone. Door de camera’s te activeren, zie je meteen wat er zich in of rondom je woning afspeelt. Indien nodig kan je het alarm zelfs vanop afstand activeren. Daarnaast kan je het intercomsysteem ook koppelen aan een slim rookalarm of een CO-detector die je waarschuwt bij gevaar.

Domotica

De Classe 300EOS biedt nog meer mogelijkheden dankzij de slimme koppelingen voor domotica: je kan je poorten, rolluiken, verlichting, muziekinstallatie, verwarming … automatiseren en vanop afstand bedienen. Zo kan je de verwarming bijvoorbeeld inschakelen net voor je op kantoor naar huis vertrekt. In de toekomst kan je ook zelf scenario’s uitschrijven om je woning zo volledig te automatiseren. Denk aan je verlichting die op vaste uren automatisch inschakelt. Of je rolluiken die elke dag om 8 uur omhoog gaan. Dankzij Alexa – het spraakbesturingssysteem van Amazon – kan je bovendien alle gekoppelde apparaten bedienen met je stem. Daardoor geniet je van nog meer comfort.

Installatie zonder breekwerken

Het grote voordeel van de Classe 300EOS? Je hoeft geen breekwerken uit te voeren wanneer je het systeem installeert. Het systeem beschikt over een ingebouwde wificonnectie en kan aan de hand van een eenvoudige tweedraadsverbinding aangesloten worden. Zo hoef je geen extra bekabeling te voorzien. Dat maakt van het systeem niet alleen een ideale oplossing voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen. Nadat het toestel op de muur is gemonteerd, loodst een virtuele assistent je door de configuratie en kan je de slimme toestellen koppelen en instellen.

Vraag een offerte aan

Wil jij je woning graag beveiligen en de Classe 300EOS bij jou installeren? Surf dan naar www.classe300eos-bticino.be en vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer informatie over dit nieuwe intercomsysteem vind je in deze brochure.  


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-16275/legrand-group-belgium/partnerberichten/je-woning-veiliger-maken-dit-toestel-van-bticino-combineert-videofonie-domotica-en-security/