livios logo

Je woning volledig besturen? Dit gloednieuwe intercomsysteem vormt het kloppende hart van je woning

Buitenverlichting die aangaat wanneer je thuiskomt, rolluiken die automatisch op- en neergaan als je op vakantie bent, of de verwarming die aanspringt zodra je op kantoor vertrekt ... Een domoticasysteem biedt je extra gemak en comfort. Maar het nieuwe intercomsysteem van BTicino combineert domotica met videodeurcontrole en beveiliging en maakt jou het leven nog een pak eenvoudiger en veiliger!

Meer comfort

De Classe 300EOS is niet zomaar een intercomsysteem. Het combineert videofonie, domotica en security in één toestel. Via een binnenpost die je centraal in je woning of in de inkomhal plaatst, kan je je woning volledig besturen. Het systeem vormt dus letterlijk het hart van je woning. Ben je niet thuis? Dan kan je gebruik maken van een applicatie op je smartphone. Nog een leuk snufje is dat je het systeem ook met je stem kan bedienen. Spraakassistent Alexa maakt jouw leven nog eenvoudiger!

Een Smart Home in een handomdraai

EOS staat voor ‘Evolution Of Smart’ en dat is exact wat je van de Classe 300EOS mag verwachten. Dankzij de koppeling met slimme apparaten, maak je met dit intercomsysteem van jouw woning een smart home. Deuren openen vanop afstand, je verlichting en geluidsinstallatie automatiseren, je alarm activeren … BTicino heeft aan alles gedacht en blijft op zoek naar nieuwe Smart Home-functionaliteiten.

Videodeurcontrole en beveiliging

Met het intercomsysteem verhoog je niet alleen het comfort in huis, maar ook de veiligheid in en rondom je woning. Via de interface of de app op je smartphone ontdek je wie er voor je deur staat. Je kan de Classe 300EOS ook koppelen aan de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Van een buitencamera met alarm tot een smart rookalarm. Door de geconnecteerde installatie behoud jij het overzicht. Zo kan je de camerabeelden raadplegen indien je een bewegingswaarschuwing krijg via de app en kan je direct het alarm activeren of zelf actie ondernemen.

Voor elke woning

Dankzij het moderne design past de Classe 300EOS in elk type woning of appartement. Je kan het zowel in een nieuwbouw als bestaande woning integreren dankzij de draadloze installatie. De ingebouwde wificonnectie zorgt ervoor dat je geen extra bekabeling nodig hebt en geen breekwerken moet uitvoeren. Het toestel zelf monteer je eenvoudig op de muur en de grote display en handige user interface zorgen voor een optimale gebruikservaring.

Vraag een offerte aan

Wil jij ook meer comfort en de Classe 300EOS bij jou installeren? Surf dan naar www.classe300eos-bticino.be en vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer informatie over dit nieuwe intercomsysteem? Download gratis de brochure.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10500-16277/legrand-group-belgium/partnerberichten/je-woning-volledig-besturen-dit-gloednieuwe-intercomsysteem-vormt-het-kloppende-hart-van-je-woning/