livios logo

Personaliseer je schakelaars!

Zie jij schakelaars als aandachtstrekker in de kamer of eerder als onopvallend item dat in je interieur verdwijnt? Met de transparante afdekplaten van BTicino bepaal jij de kleur, afbeelding en accenten van jouw schakelaars.

10174-N

Foto BTicino

10174-N

Foto BTicino

10174-N

Foto BTicino

Kristall-helder

Je eigen, unieke lichtschakelaars in je interieur? Kies en plaats een afbeelding of kleuraccent achter de Kristall-afdekplaat. Door de transparante kleur van de afdekplaat bepaal je zelf het design van jouw schakelaars. Je kan ook de toetsen personaliseren of je maakt een combinatie van beide. De mogelijkheden spreken tot de verbeelding.

Als kameleon…

Liever geen opvallende schakelaars maar een subtiele toets? Door de juiste kleuren en designs te kiezen, wordt je lichtschakelaar één met je interieur. Gebruik bijvoorbeeld hetzelfde behangpapier, dezelfde kleur of dezelfde bekleding als op je muur. Zo gaat de LivingLight Kristall-schakelaar naadloos over in zijn omgeving.

…of als eyecatcher

Een leuk accent op je muur? Je kan eender welke afbeelding achter het transparante bedieningspunt plaatsen. Zoals een tekening van je kind of je eigen ontwerp als duidelijke eyecatcher. Hoe je de transparante schakelaar ook invult, het vormt hoe dan ook een luxueus detail voor oplettende bezoekers.

De puntjes op de i

Met Kristall voegt BTicino een nieuw hoofdstuk toe aan het uitgebreide LivingLight-gamma. Zoals altijd vormen de schakelaars en afdekplaten de ideale combinatie tussen design en technologie. Als extra legt Kristall de ultieme droom van Italiaans design in jouw handen. Zo zet je samen met BTicino de puntjes op de i van jouw interieur!

Ontdek alle mogelijkheden van de LivingLight Kristall en laat je inspiratie vloeien!  

Bekijk ook online onze brochure.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10501-10174/bticino/partnerberichten/personaliseer-je-schakelaars/