livios logo

Wil je een videofoon die mee is met de tijd? Installeer een nieuwe binnenpost!

Ben je overtuigd van de voordelen van een videofoon met wifi-connectie? Maar heb je een bestaande installatie met verouderde technologie? Geen nood, daar kan je eenvoudig en zonder breekwerk een nieuwe binnenpost op aansluiten. Zo blijf je steeds in contact met je woning. Van waar ook ter wereld!

11115-N

De wifi-connectie zorgt ervoor dat je installatie wordt uitgebreid met heel wat extra functies.

Foto BTicino

11115-N

Met de handige app kan je de deur openen vanuit je luie zetel. Je ziet ook in kleur wie er aanbelt.

Foto BTicino

Binnenpost vervangen

Is je woning uitgerust met een BTicino videosysteem van meer dan tien jaar oud? En zou je het handig vinden om te genieten van alle voordelen die videofonie je vandaag biedt? Dan kan je de bestaande binnenpost makkelijk vervangen. De Classe 300 X13E van BTicino is daarvoor de oplossing bij uitstek. Deze binnenpost is gebaseerd op 2-draadstechnologie, en wordt probleemloos geïnstalleerd op bestaande 2-draadssystemen. Dankzij de wifi-verbinding is de binnenpost zonder bijkomende bekabeling verbonden aan het netwerk.

Bedienen via smartphone

De videofoon Classe 300 X13E combineert een moderne look met innovatieve functies. Naast de eenvoudige 2-draadsaansluiting biedt deze wifi-binnenpost je de mogelijkheid om verschillende functies te bedienen via smartphone. Zowel thuis als buitenshuis kan je oproepen van het deurstation ontvangen en de deur openen of eventuele bijkomende camera’s bekijken. Er zijn ook extra bedieningen voor bv. de opritverlichting, tuinbesproeiing, enz... Dit alles via een handige applicatie.

Functies

De wifi-connectie zorgt ervoor dat je installatie wordt uitgebreid met heel wat extra functies en diensten:

  • Oproepen beantwoorden vanuit je luie zetel: waar je ook bent in je woning, je beantwoordt alle oproepen van de buitenpost en opent de deur of poort. Je kan in kleur zien wie er aanbelt.
  • Oproepen beantwoorden van waar ook ter wereld: of je nu op vakantie of aan het werk bent, je bent altijd bereikbaar en beantwoordt alle oproepen aan je deur.
  • Connectie tussen smartphone en binnenpost: je bent steeds in contact met je woning. Via de applicatie kan je de binnenpost oproepen en een videogesprek voeren.
  • Je poort openen zonder afstandsbediening: vind je de afstandsbediening van je poort niet? Geen probleem, de poort openen kan ook via de applicatie.
  • Je woning bekijken vanop afstand: meer veiligheid voor jou en je woning. Via je smartphone bekijk je vanop afstand de beelden van de buitenpost en van bijkomende camera’s.
  • Je tuinverlichting of sproeisysteem activeren: ook als je op vakantie bent, kan je het sproeisysteem voor je tuin activeren. Via de applicatie hou je de volledige controle.

Benieuwd naar wat videofonie voor jou kan betekenen? Bij BTicino krijg je vrijblijvend en deskundig advies. Bezoek onze Concept Store en beleef alle voordelen van domotica.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10501-11115/bticino/partnerberichten/wil-je-een-videofoon-die-mee-is-met-de-tijd-installeer-een-nieuwe-binnenpost/