livios logo

Smarther, de slimme wifi-thermostaat

Met een enkele vingertoets je thermostaat bedienen? Waar je ook bent? Dat kan met Smarther, de handige wifi-thermostaat van BTicino.

11328-N

Een vingertoets volstaat om met de thermostaat de temperatuur in huis aan te passen.

Foto BTicino

11328-N

Voor snel comfort is er de Boost-functie. De verticale strook licht op als de functie actief is.

Foto BTicino

11328-N

De witte thermostaat met glaseffect past perfect bij elke interieurstijl.

Foto BTicino

Smarther is een gebruiksvriendelijke thermostaat met geïntegreerde wifi die voor een maximaal comfort in huis zorgt dankzij zijn continue connectiviteit. Eén vingertoets volstaat om met de thermostaat je verwarming of koeling te activeren en de temperatuur aan te passen.

Programma op maat

Voor een slim verwarmingsbeheer kan je met de app op je smartphone ook programma’s op maat instellen in enkele eenvoudige stappen. Ongeacht waar je bent. Dankzij geolocatie weet de thermostaat altijd waar je bent. Vertrek je vroeger van huis? Dan stuurt de thermostaat je automatisch een bericht om te vragen of de verwarming vroeger uitgeschakeld mag worden.

Verfijnd design

De witte thermostaat met glaseffect heeft een verfijnd design dat perfect bij elke interieurstijl past. In deze elegante behuizing, van slechts enkele millimeters dik, zit een subtiele en moderne technologie verscholen. Die maakt de thermostaat makkelijk in gebruik.

Boost: 1 functie voor meer welzijn

Voor snel comfort ontwikkelde BTicino de Boost-functie voor Smarther. Daarmee activeer je met de thermostaat of via de app de verwarming of koeling voor 30, 60 of 90 minuten. Ongeacht het ingestelde profiel en de kamertemperatuur op dat moment. Een verticale strook op de thermostaat - rood voor verwarming en blauw voor koeling – geeft aan dat de functie actief is en toont je meteen ook voor hoe lang nog.

Inbouw of opbouw

Heb je een oude BTicino-thermostaat die verzonken is in je muur of in opbouw is geplaatst? Die kan je heel eenvoudig vervangen door Smarther. Het speelt daarbij geen rol of je oude thermostaat met batterijen of op een wisselspanning werkt. Daarmee is het niet alleen een goede oplossing voor nieuwbouw maar ook voor bestaande woningen.Als je een bestaande thermostaat vervangt, moet je wel 230Vac voorzien.

Geen wifi?

We horen het je al denken, wat als je internetverbinding tijdelijk buiten werking is? Geen nood, Smarther blijft gewoon werken volgens het ingestelde programma. Handig toch! 

Benieuwd naar wat Smarther voor jou kan betekenen? Bij BTicino krijg je vrijblijvend en deskundig advies. Breng een bezoek onze Concept Store of neem contact met ons op voor meer info.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10501-11328/bticino/partnerberichten/smarther-de-slimme-wifi-thermostaat/