livios logo

Ik ga op reis en neem mee… mijn huis!

Vertrek je binnenkort op vakantie maar hou je toch graag een oogje in het zeil? Met een domoticasysteem blijf je altijd in verbinding met je huis. Waar je ook bent op de wereld.

11547-N

Ga je deze zomer op reis maar hou je toch graag je huis in de gaten? Dat kan met domotica.

Foto BTicino

11547-N

Jaag inbrekers weg door je lichten plots aan te doen en je rolluiken omhoog te laten gaan.

Foto BTicino

11547-N

Domotica ingewikkeld? Niet met de intuïtieve applicatie MyHOME_Up.

Foto BTicino

De zomer staat voor de deur! Het ideale moment om er binnenkort even tussenuit te trekken en te genieten van een deugddoende trip. Dat betekent natuurlijk ook dat je je woning een tijdje onbewaakt achter laat. Tenzij die is uitgerust met domotica.

Waar en wanneer je wil

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, maakt je het leven zo aangenaam mogelijk. Al je technieken zitten in één systeem geïntegreerd. Zo kan je je woning volledig afstemmen op jouw wensen en beheer je eenvoudig je verlichting, verwarming, zonwering, garagepoort, camera’s en videofoon. En dat waar en wanneer je wil.

Veiligheid voorop

Je kan te allen tijde via je smartphone, tablet of laptop je huis in de gaten houden en alle aangesloten apparaten beheren. En dat biedt heel wat troeven op het gebied van veiligheid.

  • Aanwezigheid simuleren

Hou inbrekers voor de gek door na te bootsen dat er iemand thuis is. Je kan je systeem zo instellen dat er op welbepaalde tijdstippen elektrische apparaten beginnen te werken, de verlichting aanspringt en de rolluiken omhoog of omlaag gaan.

  • Detectie van brand, gas of waterlekken

Je kan detectoren koppelen aan je domoticasysteem zodat je verwittigd wordt bij brand- of rookontwikkeling, gaslekken of overstromingsgevaar. Het systeem kan bij brand ook automatisch watersproeiers activeren en de brandweer waarschuwen. Of je waterleiding dichtdraaien bij een waterlek. Bij een gaslek kan domotica alle elektrische componenten in huis spanningsvrij maken.

  • Inbrekers verjagen

Je kan je domoticasysteem koppelen aan een alarmsysteem en zo programmeren dat je meteen een melding krijgt bij inbraak. Handig als je inbrekers wil wegjagen. Je kan vanop afstand plots de verlichting aandoen, de lichtschakelaars blokkeren of je rolluiken omhoog laten gaan. Zo lijkt het alsof er iemand in aantocht is. Om ze helemaal te doen verschieten, kan je ook je muziekdistributie activeren.

  • Camerabewaking

Als je camera’s in je domoticasysteem integreert, kan je steeds controleren of er iemand in de buurt van je woning komt. Die camera’s kunnen ook dienst doen als videofoon. Zo zie je wie er voor de deur staat en kan je vanop afstand mensen binnenlaten, bijvoorbeeld de poetsvrouw.

Op elk ogenblik beschermd

Lijkt het je nogal ingewikkeld om dit allemaal in te stellen? Ontdek dan MyHome_Up. Dit slimme domoticasysteem gebruikt geen ingewikkelde programmatie maar een intuïtieve applicatie. Dankzij de gratis cloudservice van BTicino is deze applicatie steeds verbonden met je woning.

Benieuwd naar wat domotica voor jouw woning en veiligheid kan betekenen? Bij BTicino krijg je vrijblijvend en deskundig advies. Breng een bezoek aan onze Concept Store en beleef alle voordelen van domotica.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10501-11547/bticino/partnerberichten/ik-ga-op-reis-en-neem-mee-mijn-huis/