livios logo

ACO breidt zijn douche-assortiment uit

Een markt die continu in beweging is, dat vraagt om vernieuwing. En dat is niet anders voor het douche-assortiment van ACO. Het productgamma wordt uitgebreid met Showerdrain Public en Showerstep.

14075-NL

Showerdrain Public - De esthetische douchegoot voor als het wat groter mag zijn

Foto ACO Douche

14075-NL

Showerstep – voor een perfecte afwerking van je inloopdouche

Foto ACO Douche

14075-NL

Showerstep inbouwvoorbeeld

Foto ACO Douche

14075-NL

Showerdrain Public, breedte 80 mm, met horizontale uitloop

Foto ACO Douche

14075-NL

Showerstep voorbeeld tegelprofiel rechts

Foto ACO Douche

Showerdrain Public

In bepaalde doucheruimtes is het nodig om hogere debieten op te vangen. Denk maar aan de collectieve douches van een sportclub of wellnessruimte. Om hier een antwoord op te bieden, lanceert ACO de Showerdrain Public. Deze douchegoot is beschikbaar in 4 lengtes tot max. 3 m. Afhankelijk van het nodige debiet kan je kiezen voor een breedte van 80 mm of 110 mm. Net zoals de andere douchegoten binnen het ACO-gamma is ook de Showerdrain Public functioneel én esthetisch dankzij de 2 aangeboden designroosters.

Showerstep

Voor de bekleding van de zijkanten en een perfecte, stijlvolle afwerking van de inloopdouche is er de “Showerstep”. Dit is een tegelprofiel, volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij alle ACO douchegoten. De Showerstep is beschikbaar voor 3 tegeldiktes en bestaat uit 2 lengtes. Het profiel is verkrijgbaar in een linker en een rechter versie.

Over ACO
ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

ACO Douche omvat niet enkel afvoersystemen voor de particuliere badkamer, maar ook voor elke sanitaire ruimte van de woning en in publieke gebouwen.

Meer informatie op www.acodouche.be.

10 dingen die je moet weten over plaatsing badkamer


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10511-14075/aco-douche/partnerberichten/aco-breidt-zijn-douche-assortiment-uit/