livios logo

Je gevel opfrissen met een slimme gevelverf? Een Sto-vakman weet raad!

Je gevel verven geeft je gevel snel en goedkoop een nieuwe look. Wist je dat de zomer dé periode bij uitstek is om je gevel te laten schilderen? Temperaturen van 10 tot 25°C zijn ideaal voor deze klus. Kan jouw gevel een grondige opfrisbeurt gebruiken? De vakmannen van Sto staan voor je klaar, de hele zomer lang!

13075-N

De vakmannen van Sto staan voor je klaar, de hele zomer lang!

Foto Sto nv

13075-N

Intelligente gevelverven van Sto behouden hun kleurintensiteit.

Foto Sto nv

13075-N

StoColor Lotusan® G heeft een natuurlijk zelfreinigingseffect voor een langdurig propere gevel.

Foto Sto nv

13075-N

Een tijdsvergelijking: links standaard gevelverf, rechts StoColor Dyronic® G.

Foto Sto nv

Een verzorgde gevel is een meerwaarde voor je huis. Een nieuwe verflaag zorgt niet alleen voor een esthetisch effect, ze beschermt je gevel ook voor lange tijd. Voor een duurzaam en kwalitatief resultaat kies je best voor een gevelverf met extra gebruiksvoordelen of een intelligente verf zoals wij die noemen.

Intelligente gevelverven

Intelligente gevelverven zijn een slimme investering op lange termijn. Ze hebben extra voordelen zoals een bijkomende bescherming, een lange levensduur en kleurstabiliteit. Sto biedt de geschikte verf: StoColor Lotusan® met een zelfreinigend effect en StoColor Dryonic®  tegen groenaanslag. Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is voor je gevel? Een Sto-vakman denkt met je mee over een oplossing op maat.

Een zelfreinigende gevel: StoColor Lotusan® G

De gevelverf StoColor Lotusan® G heeft een zelfreinigend effect net zoals de lotusplant, de inspiratiebron voor deze verf. De bladeren van deze plant zijn na elke regenbui droog en schoon. Met deze verf hou je je gevel vrij van stof en vuil. Doordat de vuildeeltjes zich niet hechten, wordt het vuil door de regen weggespoeld. Het resultaat? Je gevel blijft veel langer proper. Deze verf is zowel geschikt voor het afwerken van oude en nieuwe gevelpleisters als voor steenachtige ondergronden.

Sneldrogende gevels vertraagt de vorming van groenaanslag: StoColor Dyronic® G

Met de gevelverf StoColor Dyronic® G droogt je gevel snel na een regenbui. De Namibische woenstijnkever diende als inspiratiebron: de verf heeft net zoals het pantser van de kever een uitstekende drainagetechniek, die voor een optimale afvoer van regen, nevel of dauw zorgt. Je gevel droogt snel waardoor alg- en schimmelgroei langer weg blijft. Ideaal in een vochtige omgeving of in een omgeving die gevoelig is voor groenaanslag. Deze intelligente gevelverf is in meer dan 800 kleuren verkrijgbaar en is voor bijna alle ondergronden geschikt.

Tip: je gevel laten reinigen en verven? Zoek een Sto-vakman in je buurt.

Meer info? Surf naar mijngevelrenoveren.be.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10527-13075/sto-nv/partnerberichten/je-gevel-opfrissen-met-een-slimme-gevelverf-een-sto-vakman-weet-raad/