livios logo

Kies voor kwalitatief schrijnwerk!

Een trap en binnendeuren zijn een eyecatcher in je woning. Reden te meer om met zorg op zoek te gaan naar jouw ideale trap en deur waar duurzaamheid primeert. 

Kwalitatieve trappen

Trappen Smet specialiseert zich in het vervaardigen van kwalitatieve trappen en deuren op maat. Hierbij is de keuze van de houtsoort zeer belangrijk. Geen kwalitatieve trappen en deuren zonder kwalitatief hout. Wij werken enkel met de beste materialen die wij met de grootste aandacht voor jou rechtstreeks uit het bos selecteren.

Voor iedere stijl

Voor onze trappen hanteren wij standaard een dikte van 42mm waarvan reeds bewezen is dat het kwalitatief hoger scoort dan een dikte van 33mm. Streven naar perfectie op maat is onze grootste doelstelling. Daarvoor hebben wij het vervaardigen van trappen en deuren verheven naar een hoogtechnologische ambacht. Of je nu opteert een strakke, klassieke, landelijke of hedendaagse stijl, ... bij Trappen Smet heb je een ruime selectie. Voor elk wat wils. 

Ontdek hier ons aanbod. 

Boek een afspraak

In onze toonzaal kan je steeds terecht op weekdagen en op zaterdag. Boek hier direct je afspraak in voor een offerte op maat. Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw project.

Meer info: www.trappensmet.be

10 dingen die je moet weten over trappen en liften


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10528-13586/trappen-smet/partnerberichten/kies-voor-kwalitatief-schrijnwerk/