livios logo

Een nieuwe keuken in 4 stappen

Omdat de keuken, als hartje van de woning, niet alleen aan je praktische behoeften maar ook aan je levensstijl moet voldoen, is het heel belangrijk om deze ruimte slim te gaan indelen en vormgeven. Maar hoe begin je nu aan jouw keukenproject?

Stap 1: Kitchen Profile – de eerste stap naar jouw keuken

10088-N

Kitchen Profile Tool

Foto Ixina

10088-N

IXINA keukens

Foto Ixina

10088-N

Checklist voor jouw keukenplan

Foto Ixina

10088-N

IXINA 3D Tool

Foto Ixina

Ontdek in 10 muisklikken welk type keuken bij jou past, wel ‘keukenprofiel’ jij hebt. De mix van lifestyle vragen (wie kookt en voor wie ..) en praktische vragen (inrichting, afmetingen …) zorgen voor een eerste inzicht in jouw droomkeuken. Doe snel de test met ‘Kitchen Profile’.

Wat is  jouw Kitchen Profile?

Stap 2: Inspiratie – ontdek jouw stijl

Welke stijl van keuken spreekt jou aan? Ga je voor een landelijke keuken of eerder een heel strakke keuken? Ga zeker eens wat inspiratie opdoen op websites zoals Pinterest , deze is uiterst geschikt om inspiratie en ideetjes op te doen. Denk zeker ook eens aan een keukencatalogus waar je in alle rust kan doorbladeren.

Stap 3: Het grondplan uittekenen

Om een correct beeld van de keukenindeling en grootte te krijgen, is een goed grondplan van essentieel belang. Het zijn niet enkel de afmetingen van de beschikbare ruimte die daarop moeten vermeld zijn, maar ook de aanduiding van de nodige nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit (en gas). Hier een checklist van alle nodige afmetingen.

Wil je alvast zelf al aan de slag gaan met jouw keukenplan? Download dan de gratis IXINA 3D tool en teken jouw keuken uit in 3D. Bovendien krijg je al een eerste prijsindicatie. 

Stap 4: Professioneel advies én offerte

Je hebt inzicht gekregen in jouw ‘keukenprofiel’, je weet hoe jouw keuken er moet uitzien én je hebt een goed grondplan van de ruimte; dan is het tijd voor de volgende stap; het echte keukenplan met offerte.
In de winkel krijg je professioneel advies en tips om jouw keuken tot in detail uit te werken en dit volgens jouw budget. De keukenspecialisten kunnen jou helpen bij het kiezen van de verschillende materialen (keukenkasten, werkbladen, elektrotoestellen, kastinrichting,…) en dit op maat van jouw keukenproject en jouw levensstijl.

Ga dus zeker eens langs in een IXINA winkel om jou professioneel te laten begeleiden en ontvang een vrijblijvende offerte.


Tip: je kan online een afspraak maken, zo ben je zeker dat de keukenspecialisten voldoende tijd kunnen vrijmaken voor jouw keukenproject (uitwerken van een keukenplan duurt snel 1,5u tot 2u).


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10529-10088/ixina/partnerberichten/een-nieuwe-keuken-in-4-stappen/