livios logo

Videofonie-oplossing voor KNX

Bij een videofooninstallatie worden een of meerdere buitenposten en een of meerdere binnenposten geïnstalleerd. Als iemand aanbelt, verschijnt zijn beeld op de binnenposten en eventueel zelfs op de smartphone. De bewoner kan de deuroproep aannemen en de deur ontgrendelen.

Zennio GetFace IP is de videofonie-oplossing die bestaat uit een Video buitenstation (met Keypad, druktoetsen, RFID kaartlezer…) en een binnenpost. Met het Touch panel Z41 COM van Zennio kan de bewoner inkomende oproepen ontvangen en communiceren met het buitenstation. Voor meergezinswoningen kan het IP-netwerk en infrastructuur mee geïntegreerd worden in elk appartement. Z41 COM biedt ook een complete bediening (tot 96 bedieningen) van jouw woning.

De Z41 COM beschikt over een IP-aansluiting voor bediening vanop afstand met je smartphone of tablet via de gratis Remote App.

Meer inspiratie vind je op onze website

Bereken jouw domoticaproject


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10565-11702/knx-home-control-by-vecolux/partnerberichten/videofonie-oplossing-voor-knx/