livios logo

Ben je op zoek naar de juiste lichtschakelaar voor jouw woning?

Indien je kiest voor een domoticasysteem gebaseerd op de KNX standaard, dan biedt Vecolux je verschillende opties voor het bedienen van jouw woning.

Zo zijn er de nieuwe schakelaars van EAE
EAE heeft een nieuwe KNX schakelaar ontworpen die schoonheid en waarde toevoegt aan elke ruimte met zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige afwerking. Oria herdefinieert de nieuwe functionaliteit en esthetiek van drukknopschakelaars.

Meer informatie vind je op de website van EAE.

Maar ook de Spaanse fabrikant Zennio biedt verschillende opties
Touch-MyDesign of FLAT van Zennio zijn capacitieve aanraakschakelaars die je als klant volledig zelf kan ontwerpen en vormgeven naar je eigen wensen. Je kan hierbij gebruik maken van iconen, achtergronden en foto’s in hoge resolutie. Dankzij het nieuwe  Zennio printprotocol kunnen deze gedrukt worden op hoogwaardig gehard glas. Met Touch-MyDesign of FLAT creëer je jouw eigen uniek en exclusief toestel dat zowel horizontaal als verticaal kan geplaatst worden.

Deze schakelaars hebben verrassende en veelzijdige eigenschappen. Elk toestel is voorzien van een temperatuur sensor en krachtige thermostaat die tot 4 koelregimes aankan.

Touch-MyDesign en FLAT kunnen perfect toegepast worden in zowel woonomgeving als kantoor en hotels. Dankzij de online configuratie tool kan elk toestel perfect op wens van de klant ontworpen worden.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10565-12385/knx-home-control-by-vecolux/partnerberichten/ben-je-op-zoek-naar-de-juiste-lichtschakelaar-voor-jouw-woning/