livios logo

100.000 mogelijkheden om een gelijkvloerse douche te plaatsen

Kaldewei revolutioneert gelijkvloers douchen en breidt het aanbod uit van douchesystemen voor eenvoudige, vlakke, flexibele en veilige installatie.

13170-N

De extravlakke drager voor gelijkvloerse douches is voor meer dan 150 modellen verkrijgbaar.

Foto Kaldewei

13170-N

Dankzij de nieuwe afvoergarnituren wordt het ontwerpen nog eenvoudiger.

Foto Kaldewei

13170-N

Nexsys Woodberry Brown mat met designstrip glanzend goud.

Foto Kaldewei

13170-N

Het „afdichtset gelijkvloers” zorgt voor een gemakkelijke verwerking en een snelle fixatie.

Foto Kaldewei

13170-N

Het nieuwe inbouwsysteemframe ESR gelijkvloers zorgt voor nog meer veiligheid in de badkamer.

Foto Kaldewei

Eenvoudig, vlak, flexibel en veilig, dat is de succesformule voor doucheoplossingen van Kaldewei. Het klinkt eenvoudig, maar het is de vaste belofte van de badkamerspecialist om voor zijn klanten altijd de allerbeste oplossing op de markt te brengen. Dit jaar demonstreert Kaldewei wederom zijn innovatieve leiderschap op het gebied van gelijkvloerse douches: met een groter aanbod van maten, ultravlakke afvoergarnituren en nog meer oplossingen voor een eenvoudige montage kan er bij het ontwerpen van een gelijkvloers douchegedeelte worden gekozen uit meer dan 100.000 mogelijkheden. Zo kan er nog individueler ingaan worden op de wensen van de klant en wordt een een eenvoudige en efficiënte installatie verzekerd.

Eenvoudig: het snelste montagesysteem van Kaldewei

Op de bouwplaats is er behoefte aan eenvoudige montageoplossingen waarmee de vakman waardevolle tijd, zenuwen en geld spaart. Met de uitbreiding van zijn complete oplossingen maakt Kaldewei de installatie van uiterst vlakke douches nog eenvoudiger. De extravlakke drager zal in de toekomst voor alle vierhoekige, gelijkvloerse douches (meer dan 150 modellen) van Kaldewei verkrijgbaar zijn. Douchevlakken en extravlakke dragers zijn hierbij perfect op elkaar afgestemd. Zo wordt een zeer vlakke inbouw met minimale instaphoogte mogelijk, wanneer door de constructie ter plekke een volledig gelijkvloerse montage niet mogelijk is. Dit is ideaal voor de renovatie in bestaande bouw.

Vlak: slimme afvoersystemen voor gelijkvloerse inbouw

De gelijkvloerse montage van douches in bestaande badkamers zorgt niet zelden voor grote uitdagingen. Vaak is de noodzakelijke opbouwhoogte niet aanwezig om een douche vlak en met de vereiste waterdrempelhoogte in te kunnen bouwen. Voor deze gevallen biedt Kaldewei afvoersystemen aan voor een uiterst vlakke installatie met een waterdrempelhoogte van 30 millimeter. Dankzij de nieuwe uitvoeringen van de afvoersystemen KA 120 en KA 125 wordt het ontwerpen nog eenvoudiger. Vanaf nu kunnen ook de hoogwaardige design-douchevlakken Conoflat en Superplan Plus 20 millimeter lager en dus uiterst vlak worden ingebouwd. De complete set van het afvoergarnituur bevat ook altijd de bijpassende geëmailleerde afvoergarnituur in rond of vierkant. Hiermee zorgt Kaldewei ervoor dat geëmailleerde douchevlakken nog vlakker kunnen worden geïnstalleerd dan goot- of putafvoersystemen voor betegelde douchegedeelten.

Flexibel: grenzeloze vrijheid in het ontwerpen van de badkamer

Of het nu voor de gebruiker is of voor eenvoudige en flexibele montage door de installateur: sanitaire specialisten, opdrachtgevers én eindklanten profiteren in gelijke mate van het grotere maataanbod van gelijkvloerse douches. Alleen al voor het nieuwe douchevlak Kaldewei Nexsys zijn 12 nieuwe afmetingen beschikbaar. Daarnaast wordt het revolutionaire doucheconcept vanaf nu aangeboden met de antislip Secure Plus in 17 kleurvarianten en met vijf verschillende stripdesigns, o.a. in glanzend goud en geborsteld roodgoud. Ook de geliefde modelfamilies Superplan XXL en Cayonoplan worden uitgebreid met nieuwe afmetingen en meer toebehoren. Hiermee biedt Kaldewei badkamerontwerpers intussen meer dan 100.000 mogelijkheden voor gelijkvloers douchen en daarmee grenzeloze vrijheid in het ontwerpen van de badkamer.

Veilig: betrouwbare afdichting van gelijkvloerse douches

Een langdurige veiligheid van de constructie bij gelijkvloerse douches betekent allereerst een optimale bescherming tegen schade als gevolg van doorslaand vocht. Kaldewei heeft speciaal voor de afdichting van gelijkvloers ingebouwde douchevlakken het systeem „Afdichtset gelijkvloers” ontwikkeld. Het systeem onderscheidt zich met een uiterst gemakkelijke verwerking en een snelle fixatie dankzij de geprefabriceerde elementen. Ook het inbouwsysteemframe ESR gelijkvloers zorgt voor veiligheid in de badkamer. Dankzij een tweede afdichtlaag biedt dit montagesysteem voor geëmailleerde douchevlakken een nog betrouwbaardere afdichting gedurende de volledige gebruiksduur en daarmee een optimale bescherming tegen schade als gevolg van doorslaand vocht.

Kriebelt het om je badkamer te upgraden voor meer comfort? Neem contact op met je badkamerspecialist in de buurt voor advies op maat. Ook de moeite: vraag je gratis brochure over de verschillende montage-oplossingen aan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10567-13170/kaldewei/partnerberichten/100000-mogelijkheden-om-een-gelijkvloerse-douche-te-plaatsen/