livios logo

Trend-Duo Black & White met fikse korting!

Gekleurde Highlights geven elke ruimte een individuele uitstraling. In de badkamer zijn de kleuren zwart en wit momenteel erg geliefd. Beide staan voor tijdloze elegantie. Bij de doucheschermen van Kermi zien zwarte en witte accenten op profielen er stijlvol en extravagant uit.

12016-N

De WALK-IN XB- met soft zwarte profielen, afgesloten met een PEGA standaarddeur in soft zwart.

Foto Kermi

12016-N

De Kermi douchewand NICA met soft witte profielen is een stijlvolle blikvanger in de badkamer.

Foto Kermi

12016-N

De Kermi douchewand RAYA met zwart softe profielen is een stijlvolle blikvanger in de badkamer .

Foto Kermi

12016-N

De Kermi WALK-IN XB kan persoonlijk vormgegeven worden in soft white voor een exclusieve uitstraling

Foto Kermi

12016-N

Soft witte en Soft zwarte profielen van Kermi voor een party ambiance in de badkamer.

Foto Kermi

Blikvanger in de badkamer

Geraffineerd, stijlvol, tijdloos. Zwart en wit raken nooit uit de mode. Sterker nog, we grijpen er steeds vaker naar terug. Nu ook als het over de badkamer gaat! Met zwarte en witte softe accenten op de profielen, wordt je douche een echte blikvanger. Bezoek een Kermi showroom en ontdek jouw match. In september loopt bovendien de Black & White herfstactie. Je profiteert dan van stevige kortingen!

Consistente look

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een kanshebber voor jouw badkamer is douchewand RAYA , een verleider met helder, rechtlijnig design. Met zijn zwart soft profielen past hij zich perfect aan het kleurschema van je badkamer aan. De grepen en scharnieren in chroom contrasteren knap met de donkere profielen. Klasse!

Sober stijlvol

Beslag met strak design, puristische beugelgrepen en hoogwaardig veiligheidsglas. Douchewand FILIA XP  oogt sober, maar uiterst geraffineerd. Zeker in de soft wit uitvoering. De pendeldeur kun je zowel naar binnen als naar buiten openen. Zo geniet je van een maximale bewegingsvrijheid. Dat went snel!

Strakke schuifdeur

Dankzij haar minimalistisch schuifdeurdesIgn lijkt douchewand NICA  een geheel glazen uitvoering. De strakke schuifdeur van de NICA-serie met zijn geïntegreerd soft-open en soft-close mechanisme en gereduceerd schuifdeurontwerp is erg trendy. In de uitvoering met profielen in soft wit of soft zwart, wordt de douchewand een absolute blikvanger in de badkamer

Nieuwe uitvoeringen voor nog meer bewegingsvrijheid

Neem bij het rondshoppen zeker de tijd om de nieuwste uitvoeringen te ontdekken: de elegante NICA inloopdouche met ruimtebesparende schuifdeur en de NICA schuifdeur om op het bad te plaatsen. Beide bieden immers de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Geen zorgen meer over spatwater!

Ruimtelijke vrijheid met inloopdouche

Last but not least, de inloopdouche die volop ruimtelijke vrijheid biedt door een slim design: WALK-IN XB . Dankzij zijn slanke, minimale profieldesign past hij in iedere badkamer. Vraag naar de soft witte uitvoering en geniet van de aanblik van een op en top elegante douche.

Charmante oplossing tegen tocht

Een charmante oplossing voor de badkamer is de douchereeks PEGA. Dankzij de uniforme glas- en profielhoogte kunnen alle inloopdouches van Kermi alsnog naderhand worden afgedicht met twee verschillende PEGA-deurvarianten - en dat allemaal zonder aanpassingen. Zo bijvoorbeeld de WALK-IN XB , die kan worden afgesloten met een standaard PEGA-deur voor iedereen die de koude tocht onderschat heeft. En als speciale blikvanger de profielen, handgreep en stabilisatie in de kleuren soft zwart of soft wit, ontworpen via de speciale KermiEXTRA-service.

Nu herfstactie bij Kermi: pak je korting!

Een designdouche met trendy zwarte of witte profielen, iets voor jou? Tijdens de Black & White herfstactie bestel je met fikse korting. Bezoek een Kermi showroom en krijg vrijblijvend advies op maat. Genieten van een verkwikkende douche doe je voortaan in stijl!

De Black & White herfstactie van Kermi loopt van 1/09/2018 t.e.m.28/02/2019. Wees er op tijd bij en geniet binnenkort al van je droomdouche met stijlvolle accenten in zwart of wit. Place to be: de Kermi showroom in je buurt.

> Ontdek het gamma douchedeuren van Kermi tijdens de BIS-beurs op de stand van groothandel Sax Sanitair, hal 3, stand 3000.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-12016/kermi/partnerberichten/trend-duo-black-white-met-fikse-korting/