livios logo

Puur Loft-design met Walk-in Dark Edition

Voor de fans van helder en minimalistisch wonen. Met het nieuwe WALK-IN-programma "Dark Edition" heeft Kermi het industriële ontwerp van de jaren 20 nieuw leven ingeblazen. De eenvoudige en rechtlijnige stijl van de douches wordt gekenmerkt door donkere elegantie en robuuste charme. Een vleugje "New York Style" vindt zijn weg naar de badkamer.

12782-N

Uitvoering XD WW1 - Raster Decor Print

Foto Kermi

12782-N

Uitvoering XD WW3 - "Stripes" Decor Print

Foto Kermi

12782-N

Uitvoering XD WW4 - Frame

Foto Kermi

De WALK-IN douches Dark Edition van Kermi overtuigen niet enkel visueel over de hele linie. In navolging van het basisidee van "Industrieel Design", worden functionele en visueel smaakvolle aspecten in gelijke mate gecombineerd.

Of je nu in het trendy rasterpatroon zit - in de profielversie of rechtstreeks op het 8 mm geharde veiligheidsglas ingeprint - of zonder een raster met een sober zwarte frame, de Kermi WALK-IN Dark Edition past in veel verschillende ruimtelijke situaties. Een decor print "Stripes" geeft de WALK-IN Dark Edition dan weer het trendy uiterlijk van een industriëel halraam. Met standaardbreedtes 90, 100, 110, 120 en 140 cm en een standaardhoogte van 2 meter, creëert het voldoende ruimte voor ontspannen douchen.

Indien nodig kunnen alle varianten via KermiEXTRA nadien nog afgesloten worden met een bijpassende zwarte deur. Gebruikt als scheidingswand trekt de WALK-IN Dark Edition ook gegarandeerd de aandacht. Een ander voordeel van een douchewand met raster- of lijndecor is de goede zichtbaarheid van het glas. Een solide constructie, een goede zichtbaarheid van het glas en een knap design, dit zijn de troeven van een  aantrekkelijk en trendy industrieel design.

Als unieke decoratieve spatwaterafscherming of eenvoudigweg als ruimteverdeler - maar altijd met de kracht van puur Loft-design.

Interesse in de Dark-Edition, volgens de laatste trends? Neem contact op met een verkooppunt in je buurt. Download hier je gratis inspiratiebrochure.

Ontdek hier de Walk-In Dark Edition
Download hier het volledige bericht

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-12782/kermi/partnerberichten/puur-loft-design-met-walk-in-dark-edition/