livios logo

Op zoek naar een vleugje "New York Style" voor je badkamer?

Voor de fans van helder en minimalistisch wonen lanceerde Kermi enkele maanden geleden het Walk-In programma "Dark Edition". Met dit nieuwe gamma blies Kermi het industriële ontwerp van de jaren 20 nieuw leven in.

13168-N

De Dark Edition bestond eerst uit 4 Walk-In varianten, zoals bv Walk-In XD met decor print.

Foto Kermi

13168-N

De elegante Walk-In XB is vanaf nu ook verkrijgbaar in de stijlvolle en geliefde soft zwarte kleur.

Foto Kermi

13168-N

Liga draaideuren in de kleur zwart soft. Fijn betaalbaar beslagdesign voor de hedendaagse douche.

Foto Kermi

13168-N

Niets mag het uiterlijk van een inloopdouche storen? De WALK-IN XC van Kermi in zwart soft is top!

Foto Kermi

13168-N

Nu ook het ruimtebesparend schuifdeurcomfort van de strak vormgegeven reeks Nica in zwart soft.

Foto Kermi

De eenvoudige en rechtlijnige stijl van de douches worden gekenmerkt door donkere elegantie en robuuste charme. Een vleugje "New York Style" vond zijn weg naar de badkamer.

Wegens het overgrote succes besloot Kermi onlangs om de oorspronkelijke succesvolle Dark Edition reeks, die bestond uit 4 overtuigende Walk-In Varianten - raster met decor print, raster met profiel, "stripes" met decor print en als ingetogen frame variant - uit te breiden.

Walk-In XB

De elegante Walk-In XB, die dankzij het slanke, consequent gereduceerde profielontwerp en modulaire samenstelling perfect past in elke badkamer, is vanaf heden ook verkrijgbaar in de stijlvolle en geliefde soft zwarte kleur. Ook handig is de stabilisatie die naar keuze te bevestigen is aan het plafond of aan de muur, en helemaal nieuw is de nieuwe versie van de WALK-IN XB Wall met moderne stabilisatie in een stijlvol, hoekig ontwerp.

Walk-In XC

Als niets het uiterlijk van een inloopglasdouche mag storen, dan is de tot de essentie gereduceerde Walk-In XC van Kermi in zwart soft de juiste keuze. Het hoogwaardige 10 mm geharde veiligheidsglas zorgt voor volledige glastransparantie, omdat het alleen onopvallend wordt vastgehouden door een slank wandprofiel, zonder stabilistatiestangen.

WALK-IN XC is nu ook verkrijgbaar in een standaardbreedte en -hoogte van 1400 x 2000 mm en is op maat verkrijgbaar tot een breedte van 1450 mm! Natuurlijk is het ook betrouwbaar stabiel in deze maat en kan de inloopdouche, uiteraard, eventueel nadien afgesloten met een deur uit het uitgebreide Kermi-assortiment.

TIP

WALK-IN XC scheidt niet alleen de doucheruimte. Ben je op zoek naar een veilige glazen scheidingswand voor de moderne badkamer, b.v. om het toilet te scheiden, dan vind je zeker een geschikte kleur- en glasversie bij WALK-IN XC.

Nu ook verkrijgbaar in de kleur zwart soft van de Kermi Dark Edition: het ruimtebesparend schuifdeurcomfort van de strak vormgegeven reeks Nica. Nica komt dankzij zijn sterk gereduceerd schuifdeurdesign bijna over als een geheel glazen uitvoering. Attractief door zijn uniek deurmecanisme en betrouwbare sluiting, standaard met Soft-Open en Soft-Close comfort.

Dark Edition

En last but not least nu ook verkrijgbaar in de uitvoering Dark Edition: Liga draaideuren in de kleur zwart soft. Fijn betaalbaar beslagdesign voor de hedendaagse douche in nis, hoek of als "U"-cabine, dat is wat de nieuwe draaideuren Liga bieden. Standaard met smal muurprofiel en als maatwerk met muurbeslag. Glazen transparantie voor iedereen!

De nieuwe uitgebreide reeks Dark Edition: altijd met de kracht van puur Loft-design.

De uitgebreide Dark-Edition leren kennen, volgens de laatste trends? Neem contact op met een verkooppunt in je buurt. Download hier je gratis inspiratiebrochure.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-13168/kermi/partnerberichten/op-zoek-naar-een-vleugje-new-york-style-voor-je-badkamer/