livios logo

In edel zwart gehuld: De nieuwe Dark Edition van Kermi

Black is beautiful. Dat geldt nog steeds voor badkamers. Zwart is bij elke badkamerindeling altijd modern en elegant en is bovendien ook zeer goed te combineren. Kermi laat met de nieuwe Dark Edition de enorme veelzijdigheid van douchecabines in edel zwart Soft zien.

13336-N

De nieuwe WALK-IN XD is met name voor fans van uitgesproken en minimalistisch wonen een must-have.

Foto Kermi

13336-N

De elegante WALK-IN XB met minimalistisch profieldesign is ook in zwart een echte blikvanger.

Foto Kermi

13336-N

De WALK-IN XC steekt eruit door het minimalistische design, slechts in een slank wandprofiel vervat.

Foto Kermi

13336-N

De rechtlijnige schuifdeur NICA lijkt door het minimalistische design transparant.

Foto Kermi

De Dark Edition van Kermi omvat vijf programma's met standaardartikelen in de nieuwe edele zwarte Soft-look. Van walk-in douches tot schuifdeuren en draaideur is er voor elke smaak en badkamerindeling de juiste optie.

WALK-IN XD

De nieuwe WALK-IN XD is met name voor fans van uitgesproken en minimalistisch wonen een must-have. Met een trendy rasterpatroon straalt de douche de charme van industrieel design uit. De WALK-IN XD is leverbaar in vier verschillende varianten, met opdruk en profielreliëf, als markante opdrukvariant "Stripes" en in de bescheiden framelook. De WALK-IN XD overtuigt als spatbescherming of kamerscherm met puur loft-design.

WALK-IN XB

Voor ruime badkamers adviseren we een royale walk-in douche. Wie bovendien van markante, elegante lijnen houdt, is de WALK-IN XB precies goed. De elegante WALK-IN XB met minimalistisch profieldesign is ook in zwart een echte blikvanger. En door de transportvriendelijke gedeelde uitvoering past deze in elke badkamer.

WALK-IN XC

De WALK-IN XC steekt eruit door het minimalistische design. Het 10 mm dikke enkele veiligheidsglas zit alleen in een elegant, slank wandprofiel vervat. De constructie tot 1450 mm breed heeft bij een hoogte van 2000 mm geen andere stabilisatie. Ook in de versie zwart Soft biedt de WALK-IN XC pure vrijheid bij het douchen.

NICA

De rechtlijnige schuifdeur NICA lijkt door het minimalistische design transparant. Met het standaard soft-open- en soft-close-comfort is de douchecabine heel eenvoudig te openen en te sluiten. Dankzij het ruimtebesparende schuifdeurcomfort is NICA voor bijna elke badkamerindeling geschikt. En met zwarte profielen past de schuifdeur ook ideaal in de moderne loft.

LIGA draaideur

De draaideuren in het programma LIGA bieden fijn, betaalbaar beslagdesign. De LIGA draaideur is voor een douchenis, hoek of U-cabine naar wens standaard met een smal wandprofiel of op maat met wandbeslag leverbaar. En ook met zwarte accenten zorgt LIGA voor transparant glas en een grote mate aan design.

Het volledige gamma bekijken? Download hier de geïllustreerde prijslijst Dark Edition. De laatste trends volgen? Download hier je gratis Kermi inspiratiebrochure.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-13336/kermi/partnerberichten/in-edel-zwart-gehuld-de-nieuwe-dark-edition-van-kermi/