livios logo

Hoe komaf maken met het 'rush-hour' in de badkamer?

Een badkamer voor het hele gezin dankzij een uitgekiende badkamerindeling. Een uitgekiende ruimte-indeling is bijzonder belangrijk, zodat de badkamer door meerdere mensen tegelijk kan worden gebruikt, zonder elkaar in de weg te staan.

13638-N

Een badkamer voor het hele gezin met een slimme kamerindeling.

Foto Kermi

13638-N

De NICA-schuifdeur zonder bodemprofiel in combinatie met een zijwand, met een WALK-IN XB-glaselement

Foto Kermi

13638-N

Het gezandstraalde decor biedt inkijkbescherming aan het toilet en zorgt voor meer privacy.

Foto Kermi

13638-N

Geen struikelgevaar voor jong en oud: de betegelde inloopdouche met een bodemvrije Nica douchedeur

Foto Kermi

Het centrum van de gezinsbadkamer is de doucheruimte. Dankzij Kermi ontstaat er dankzij je eigen schuifdeurvariant een royale doucheruimte, die, ongeacht waar deze in de badkamer geplaatst is, doucheplezier voor alle huisgenoten garandeert.

Vooral 's morgens is het vaak hectisch in de badkamer. Alle gezinsleden moeten zich bijna gelijktijdig klaarmaken voor werk, school of kleuterschool. Van douchen tot tandenpoetsen - het is belangrijk om voldoende ruimte en een slimme opstelling in de badkamer te hebben. Maar bij de planning van de badkamer moet ook rekening worden gehouden met specifieke voorkeuren en behoeften.

Perfect voor jong en oud

Kermi biedt door middel van een grote selectie aan douchewanden en de speciale service KermiEXTRA de mogelijkheid om de douche op deze manier aan te passen, dat alle leden van de familie er tevreden mee zijn. Perfect voor jong en oud is de NICA schuifdeur met zijwand die obstakelvrij is zonder bodemprofiel. Met de KermiExtra service kan deze worden omgevormd in een U-vormige constructie door toevoeging van een extra WALK-IN XB glassegment.

Dankzij het geïntegreerde soft- open en soft-close mechanisme kan de deur door iedereen gemakkelijk worden bediend. Door het gereduceerde ontwerp komt de ruime douchecabine nog steeds discreet over en past hij perfect in de badkamer. Het hoogwaardige gezandstraalde decor Stripe 2 biedt inkijkbescherming aan het toilet en zorgt voor meer privacy.

'Rush hour' in de badkamer? Opgelost met Kermi!

Het volledige gamma bekijken? Download hier de geïllustreerde prijslijst. De laatste trends volgen? Download hier je gratis Kermi inspiratiebrochure.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-13638/kermi/partnerberichten/hoe-komaf-maken-met-het-rush-hour-in-de-badkamer/