livios logo

Beperkt in ruimte in je badkamer? Onbeperkt in mogelijkheden!

De badkamer is steeds meer een plaats om te genieten, om tot rust te komen, en niet langer alleen een functionele ruimte om zich te wassen.

15241-NL

Meer dan de helft van de Cayonoplan Multispace is volledig vlak waardoor uw badkamer veel groter is

Foto Kermi

15241-NL

De pendel-vouwdeuren van Liga kunnen naar wens naar binnen en buiten tegen de muur geplooid worden

Foto Kermi

15241-NL

Een bijzondere inloopdouche Liga: panelen kunnen tegen de wand geklapt worden bij niet gebruik

Foto Kermi

15241-NL

De bodemvrije schuifdeuren van de Liga geven een ruimtebesparend onbelemmerd instapcomfort

Foto Kermi

15241-NL

De beweegbare Raya zijwand sluit makkelijk aan aan het bad of een muurtje

Foto Kermi

Tussen 2001 en vandaag is de gemiddelde grootte van Belgische woningen met ongeveer 20% gedaald. Ook de badkamer verliest terrein op andere leefruimtes zoals de woonkamer en de eetkamer.

Ben jij een van de velen met een iets kleinere badkamer dan je zou willen? Als je slim gebruik maakt van de ruimte, hoeft dat helemaal geen nadeel meer te zijn!

Niet iedereen heeft de luxe van een ruime badkamer. Een kleine badkamer inrichten is niet eenvoudig, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Met een paar vernuftige innovaties kunt u ook van uw kleine ruimte een functionele droombadkamer maken.

Hieronder vind je handige tips om het meeste uit je badkamerinrichting te halen. Laat het zengevoel maar komen!!

Maak plaats, maak plaats, maak plaats…

Besparen op de ruimte die uw douche inneemt in uw kleine badkamer? Dat kan! Het Cayonoplan multispace douchevlak is er voor gemaakt!

Het geëmailleerde douchevlak Cayonoplan multispace van 1,20 x 1,20 meter heeft naast zijn stoere uiterlijk ook praktische voordelen. Doordat meer dan de helft van het douchevlak volledig vlak is, wordt het beschikbare vloeroppervlak in uw badkamer meteen een stuk groter. De inloopdouche ligt bovendien helemaal gelijk met de vloer, dus er is geen gevaar om erover te struikelen. Dat is pas handig! 

Een nauwelijks waarneembare helling in het vloeroppervlak zorgt ook voor een veilige afvoer tijdens het douchen.

En dat is nog niet alles! Je wint niet alleen aan extra bewegingsvrijheid. Een bijkomend voordeel is dat het douchevlak geen voegen heeft, waardoor er ook geen schimmelvorming kan ontstaan. Bovendien is het schoonmaken van uw douche zeer eenvoudig, is het douchevlak perfect waterdicht te installeren en zeer duurzaam.  Wie zei dat praktisch niet ook mooi kan zijn?

Ontdek hier de staalharde argumenten van Kaldewei.

Slimme en praktische douchewanden verhogen het comfort

Geen plaats voor een ruime douchewand? Ook dat hoeft je doucheplezier niet te bederven! Jouw badkamerspecialist zorgt ervoor dat er geen licht verloren gaat en je toch alle ruimte benut met slimme en praktische glazen douchewanden.

Heb je een kleine badkamer en verlang je naar een luxueus gevoel in de douche? Wij hebben de oplossing!

Met de Liga hoekinstap, bijvoorbeeld. De pendel-vouwcombinatie van de Liga zorgt voor een uiterst comfortabele instap. Naar wens kunnen ze tegen de wand naar binnen of naar buiten worden geklapt. Dat bespaart ruimte en de douche is gemakkelijk schoon te maken. Slim!

Toch liever een inloopdouche? De LIGA Walk-In uitvoeringen met pendel-vouwfunctie bouwen voort op de trend van open, gemakkelijk toegankelijke Walk-In douches. Het bijzondere: in tegenstelling tot starre glaselementen kunnen deze pendelvouw panelen eenvoudig en gemakkelijk tegen de wand worden geklapt als ze niet worden gebruikt.

Ook de bodemvrije schuifdeuren van Liga combineren een ruimtebesparend schuifdeurprincipe met een onbelemmerd bodemvrij instapcomfort. Omdat de deuren niet openzwaaien, zijn de ruimtebesparende schuifdeuren bij uitstek geschikt voor de kleine badkamer.

In kleine badkamers grenst de douchewand vaak direct aan het bad. De RAYA doucheserie biedt de mogelijkheid om door middel van een beweegbare zijwand aan te sluiten op het bad of een andere muur. Het maakt niet uit wat er naast de douche staat, in welke hoogte en breedte, de zijwand beschermt betrouwbaar tegen opspattend water.

Zelfzeker de badkamer te verlaten maar geen plaats voor een royale spiegel? Ook hiervoor heeft Kermi een ruimtebesparend alternatief gevonden: douchewanden met geïntegreerd spiegelglas.

Vooral voor kleine badkamers is dit een geweldig idee. De grote spiegel in de douche maakt de ruimte ook groter en lichter.

Een goed voorbeeld is de inloopdouche WALK-IN XBv, die standaard verkrijgbaar is met een geïntegreerde spiegel. Voor het transport is de doucheoplossing op twee transportvriendelijke manieren verdeeld en vindt zo zijn weg naar elke badkamer, ook via een wenteltrap naar de derde verdieping.

Je ziet het: veel bewegingsruimte in uw kleine badkamer creëren zonder aan comfort in te boeten: het is mogelijk! De slimme badkameroplossingen van Kermi en Kaldewei helpen je daarbij.

Benieuwd naar de stijlvolle en ruimtebesparende douchewanden van Kermi? Download hier je gratis inspiratiebrochure.

Dompel jezelf hier onder in de wondere wereld van Kaldewei: https://youtu.be/03AmiWV3m0Q

Graag professioneel advies op maat? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-15241/kermi/partnerberichten/beperkt-in-ruimte-in-je-badkamer-onbeperkt-in-mogelijkheden/