livios logo

Badkamer inrichting: hoe stijlvol zwart integreren in je badkamer

Zwart is mooi. Dit geldt ook nog steeds voor het interieur van de badkamer. Hoe de badkamer er ook uitziet, zwart oogt altijd modern en elegant en kan steeds goed gecombineerd worden. Kermi toont met haar gamma Dark Edition hoe veelzijdig douchewanden in elegant zwart Soft kunnen zijn. Ontdek diverse looks en vind je favoriet.

15508-NL

De WALK-IN XD is een vooral een must-have voor liefhebbers van accentvol en minimalistisch design

Foto Kermi

15508-NL

Als je ook een fan bent van duidelijke, elegante lijnen, is de WALK-IN XB precies de juiste keuze

Foto Kermi

15508-NL

De WALK-IN XC valt op door zijn minimalistisch ontwerp

Foto Kermi

15508-NL

De rechtlijnige schuifdeur NICA lijkt bijna geheel doorzichtig door zijn vormgeving

Foto Kermi

15508-NL

Fijn, betaalbaar beslagdesign. Daarvoor staan de draaideuren van de LIGA-reeks

Foto Kermi

Douchewanden in elegant zwart Soft

De Dark Edition van Kermi bestaat uit vijf reeksen waarvan de artikelen uitgevoerd zijn in een nieuwe, elegante Soft zwarte look. Van inloopdouches tot schuifdeuren en draaideuren: er is voor ieders smaak en badkamerindeling een geschikt model. Bekijk de Dark Edition doucheschermen en download je gratis inspiratiebrochure.

Walk-In XD

De WALK-IN XD is een vooral een must-have voor liefhebbers van accentvol en minimalistisch design. Met zijn trendy rasterpatroon straalt de douche de charme van een industrieel design uit. De WALK-IN XD is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, met print en profiel, alsook een opvallende "Stripes" print variant en in een discrete frame look. Zowel als spatwaterbescherming of als ruimteverdeler overtuigt de WALK-IN XD met zijn pure loft look.

Walk-In XB

Voor ruime badkamers zijn ook ruime inloopdouches uiterst geschikt. Als je ook een fan bent van duidelijke, elegante lijnen, is de WALK-IN XB precies de juiste keuze. De elegante WALK-IN XB met zijn minimalistisch profielontwerp is ook een absolute eyecatcher in het zwart.

Walk-In XC

De WALK-IN XC valt op door zijn minimalistisch ontwerp. Het 10 mm dik gehard veiligheidsglas wordt vastgehouden door één elegant, slank muurprofiel. Hij wordt geleverd met een breedte van maximaal 1450 mm en een hoogte van 2000 mm zonder verdere stabilisatie. Ook in de Soft zwarte uitvoering betekent de WALK-IN XC pure douchevrijheid.

Nica

De rechtlijnige schuifdeur NICA lijkt bijna doorzichtig door zijn vormgeving. Het standaard Soft-Open en Soft-Close comfort zorgt voor een makkelijke opening en sluiting van de douche. NICA is geschikt voor bijna elke badkamerindeling.  En met Soft zwarte profielen is de schuifdeur ook ideaal voor de moderne loft.

Liga draaideur

Fijn, betaalbaar beslagdesign. Daarvoor staan de draaideuren van de LIGA-reeks. Of het nu is voor een douche in een nis, in een hoek of voor een U-vormige doucheruimte, de LIGA-draaideur is standaard verkrijgbaar met een smal muurprofiel of op maat gemaakt met muurbeslag. En ook in een Soft zwarte uitvoering zorgt de LIGA voor een hoge mate van transparantie en een karaktervol design.

Weg met hindernissen

De bodemvrije douche-oplossingen van Kermi zijn absoluut trendy, zien er geweldig uit en bieden maximaal comfort voor alle generaties. Barrièrevrije douches zijn echt niet een kwestie van leeftijd, maar veel meer een kwestie van esthetiek en design in de badkamer. Alle Kermi doucheschermen zijn ontwikkeld volgens het concept van 'Universal Design' en bedoeld om mensen van alle leeftijden het grootst mogelijke comfort te bieden.  Door ze te combineren met douchevlakken op vloerniveau creëert men een gelijkvloerse doucheruimte, die geschikt is voor alle leeftijden en gebruikt kan worden zonder beperkingen of belemmeringen.

Benieuwd naar de stijlvolle Dark Edition douchewanden van Kermi? Download hier je gratis inspiratiebrochure en laat je verbazen door smaakvol douchedesign. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt.  

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10568-15508/kermi/partnerberichten/badkamer-inrichting-hoe-stijlvol-zwart-integreren-in-je-badkamer/