livios logo

Jouw nieuw dak, klaar in 5 (!) dagen

Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan? Dankzij de Ecôon-dakelementen van UNILIN wordt elke grondige renovatie van je hellend dak kinderspel. En het brengt je nog op ook! Drie absolute voordelen waarvan je ongetwijfeld door je dak gaat.

10467-N

Eens op de werf aangekomen, puzzelt de aannemer alle elementen in elkaar.

Foto UNILIN

10467-N

Dankzij het Easy Airtight-systeem van UNILIN is je dak helemaal winddicht.

Foto UNILIN

10467-N

Je bent ongeveer 15 % goedkoper af als je kiest voor Ecôon-dakelementen.

Foto UNILIN

1. Je merkt er niets van

Weegt je dak te licht voor de 21e eeuw? In amper vijf dagen zorgen we ervoor dat je nieuwe dak klaar is voor de toekomst. In onze productiehallen maken we alles precies op maat. Eens op de werf aangekomen, puzzelt de aannemer alle elementen in elkaar. En dat mag je best letterlijk nemen. De verschillende onderdelen passen perfect in elkaar zoals puzzelstukjes (zie filmpje). Supersnel en je woning ligt er niet wekenlang als een bouwwerf bij.

            

2. Je isoleert beter dan nodig

Dankzij het Easy Airtight-systeem van UNILIN is je dak helemaal winddicht. Je geniet bovendien van een hoogwaardige isolatie. Met Ecôon haalt je dak gemakkelijk een U-waarde van 0,11 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met minstens 30 cm isolatie onder een traditioneel spantendak. Ter info: de wettelijke norm ligt vandaag op 0,24 W/m²K.

3. Je kan meteen je zolderkamers benutten

Droog, winddicht, warm: check! Het belangrijkste is gebeurd. Leuk extraatje: je dak is ook meteen afgewerkt langs binnen. De keuze is enorm: Impresse (houtfolie), Exprim (echt hout), houtspaanplaat, osb, gipskarton... en dat in verschillende kleuren. Combineer dit nog met onze Renotherm-vloerisolatie – eveneens afgewerkt met toplaag - en je zolderkamer is klaar voor gebruik!

Drie keer geld in het laatje

Het hoeft al lang niet meer gezegd: je dak isoleren is prioriteit nummer een om je energiekosten te beperken. Bovendien kan je rekenen op een of meerdere premies via de overheid. En ook de werken zelf kosten je minder. Je bent ongeveer 15 % goedkoper af als je kiest voor Ecôon-dakelementen.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan zeker contact met ons op en we doen je een voorstel op maat!

10 dingen die je moet weten over plaatsing dak


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-10467/unilin/partnerberichten/jouw-nieuw-dak-klaar-in-5-dagen/