livios logo

Je huis toekomstgericht renoveren? Zo begin je eraan

Heb je eindelijk dat betaalbare pand gevonden met het potentieel van een droomhuis? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om de handen uit de mouwen te steken. Misschien heb je zelfs al een keuken, badkamer of vloer op het oog die perfect bij jouw nieuwe stekje past. Maar renoveer je wel slim door daar mee te starten? Om jezelf van optimaal wooncomfort te voorzien, zet je best eerst in op energiezuinigheid: met isolatie dus. Hoe je daar aan begint? Dat lees je hier.

13175-NL

Jezelf van optimaal wooncomfort voorzien? Zet eerst in op energiezuinigheid: met isolatie dus.

Foto Unilin Insulation

13175-NL

Wist je dat een slecht geïsoleerd dak tot 30% warmteverlies in je woning kan veroorzaken?

Foto Unilin Insulation

13175-NL

Met de ECOON-elementen is je dak optimaal geïsoleerd én afgewerkt op maximaal vijf dagen tijd.

Foto Unilin Insulation

Denk vooruit
Een zetel waarin je languit kan liggen, een stijlvolle keuken of een knusse slaapkamer: het zijn allemaal beelden die je automatisch verbindt met wooncomfort. Maar écht comfort begint bij een woning die je op een energiezuinige manier kan verwarmen. Kiezen voor hernieuwbare energiebronnen is een goede optie. Nog beter is om je huis eerst te isoleren. De goedkoopste energie is nu eenmaal de energie die je niet verbruikt. Denk daarom goed en toekomstgericht na voor je aan de renovatiewerken begint.

Begin met je dak
Wist je dat een slecht geïsoleerd dak tot 30% warmteverlies in je woning kan veroorzaken? Als je energiezuinig wil isoleren, is je dak dus het eerste dat je aanpakt. Dé manier om dat snel en efficiënt te doen: met de ECOON-dakelementen van Unilin. Een traditioneel dak plaatsen of vernieuwen neemt al snel enkele weken in beslag. Met de ECOON-elementen is je dak optimaal wind-, water- en luchtdicht geïsoleerd én afgewerkt op maximaal vijf dagen tijd. Bovendien is je dak beter thermisch geïsoleerd met deze PUR-oplossing dan met rotswol: zowel de lambda- als de U-waarde zijn erg gunstig.

Bespaar door te investeren
Je dak isoleren met de ECOON-dakelementen is een investering. Maar net door die investering bespaar je op heel wat andere vlakken. Je behaalt een veel lager E-peil, je kan rekenen op minder energieverbruik en dus een lagere energiefactuur én je verhoogt je wooncomfort. Bovendien behoudt je huis zijn waarde, zelfs met de strengere energienormen van 2050 in het achterhoofd. Als je alles bij elkaar optelt, bespaar je zelfs tot 15% in vergelijking met een traditionele dakconstructie.

Gun jezelf meer woonruimte
Bovendien isoleer je dankzij Unilin niet alleen energiezuinig en slim, maar ook slank. Zo hou je op zolder meer plaats over om hem in te richten als een nuttige kamer. En toch isoleer je met een betere U-waarde dan de huidige standaard van 0,24. Klaar om er aan te beginnen? Check dan zeker voor welke isolatiepremies je in aanmerking komt!

Ga jij je dak isoleren? Ontdek tips en voordelen in onze renovatiekrant.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-13175/unilin-insulation/partnerberichten/je-huis-toekomstgericht-renoveren-zo-begin-je-eraan/