livios logo

Met één oplossing je wooncomfort verhogen? Dat doe je zo

Wil jij ook optimaal wooncomfort voor jou en je gezin? Wooncomfort begint bij warmte in huis, en dus bij isolatie. Als er minder warmte uit je woning ontsnapt, verlaag je bovendien je energiefactuur. Als dat niet comfortabel is… Bovendien kan je met de juiste isolatie nog veel meer dan je denkt. Ontdek hier hoe isolatie je wooncomfort op verschillende manieren verbetert.

13256-NL

Met de ECOON dakelementen is je woning op maximaal vijf dagen tijd perfect geïsoleerd.

Foto Unilin Insulation

13256-NL

Door een slecht geïsoleerd dak gaat tot 30% van je warmte in huis verloren.

Foto Unilin Insulation

13256-NL

Dankzij de ECOON dakelementen isoleer je superslank zonder aan thermische waarde in te boeten.

Foto Unilin Insulation

Warm in huis én lage energiefactuur
De belangrijkste functie van isolatie? Het verhogen van je thermisch comfort. En dat begint bij je dak, want door een slecht geïsoleerd dak gaat tot 30% van je warmte in huis verloren. De meest energie-efficiënte dakisolatieoplossing van Unilin Insulation? De ECOON dakelementen. Door de ononderbroken isolatiezone, lage U-waardes en hoge luchtdichtheidsgraad scoor je goede punten op vlak van laag energieverbruik. De al even lage energiefactuur is mooi meegenomen!

Blijf lawaai de baas
Niet alleen een warme woning draagt bij aan je comfort. Na een lange werkdag heb je vast en zeker behoefte aan rust en stilte in huis. Voorbijrazende auto’s, het café verderop of de tv van de buren strooien al snel roet in het eten. De oplossing? Simpel: isoleer je huis niet alleen thermisch, maar ook akoestisch. Met de ECOON ES Comfort dakelementen hou je alle ongewenste geluiden uit je huiskamer. Heb je een aanstormende rockster in huis? Dan kan je ook je zoldervloer geluidsdicht isoleren met de UTHERM Attic.

Bespaar plaats
Hoe minder plaats je in huis verliest, hoe beter. Dankzij de ECOON dakelementen isoleer je nu ook superslank, en dat zonder aan thermische waarde in te boeten. Zo kan je je zolder naar hartenlust inrichten als een extra slaap- of vrijetijdskamer. Nog meer plaats besparen? Isoleer je dak en muren dan langs de buitenkant, met het UTHERM Sarking isolatiesysteem bijvoorbeeld. Zo verlies je helemaal geen ruimte in je zolder.

Maximaal vijf dagen
Zo weinig mogelijk kopzorgen tijdens de werken: dat is pas luxe. Het plaatsen van een traditioneel dak duurt al snel verschillende weken. Met de ECOON dakelementen van Unilin is je woning niet alleen perfect wind-, water- en luchtdicht geïsoleerd, je bent ook binnen maximaal vijf dagen van de werken af. De op maat gemaakte dakelementen zijn namelijk veel makkelijker te plaatsen dan een traditioneel dak. Zo bespaar je kostbare tijd én geld. Bovendien hebben de aannemers van Unilin Insulation het plaatsingsproces perfect onder de knie.

Benieuwd op welke isolatiepremies jij recht hebt? Ontdek het hier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-13256/unilin-insulation/partnerberichten/met-een-oplossing-je-wooncomfort-verhogen-dat-doe-je-zo/