livios logo

Je zolder isoleren? Met deze oplossing doe je het makkelijk zelf

Ben je aan het verbouwen? Goed nieuws: vanaf nu isoleer je je verbouwproject zélf makkelijker en efficiënter dan ooit. De enige voorwaarde? Dat je een klein beetje doe-het-zelfervaring hebt. Dan heb je de Utherm4U isolatieplaten dankzij hun lichte gewicht en handige formaat in een vingerknip geplaatst!

13360-NL

Dankzij hun lichte gewicht en handige formaat heb je de Utherm4U isolatieplaten snel geplaatst.

Foto Unilin Insulation

13360-NL

De platen zijn beschikbaar in verschillende diktes naargelang jouw isolatiebehoefte.

Foto Unilin Insulation

13360-NL

Je kan de nieuwe isolatieplaten van Unilin Insulation praktisch overal verkrijgen.

Foto Unilin Insulation

Verschillende opties
Met de Utherm4U isolatieplaten van Unilin Insulation isoleer je zelf makkelijk en snel elke oppervlakte. Ga voor je de Utherm4U Basic? Dan kan je rekenen op een slanke onafgewerkte PIR-isolatieplaat met geïntegreerd dampscherm die je zowel binnen als buiten kan plaatsen. Beschik je over een onderdak? Met de Utherm4U GYP isoleer je je dak van binnenuit niet alleen zonder onderbrekingen, je werkt het ineens helemaal af. En met Utherm4U SPAN of OSB doe je hetzelfde voor je zoldervloer. Zo is meteen je hele zolder geïsoleerd en afgewerkt.

Licht en optimale aansluiting
Welke optie je ook kiest: Utherm4U is de ideale isolatieoplossing voor je dak, vloer, muren en nog veel meer. De platen zijn beschikbaar in verschillende diktes naargelang jouw isolatiebehoefte. Ze zijn erg licht, waardoor je kan rekenen op een vlotte installatie. Bovendien zijn ze makkelijk te verzagen en sluit je ze optimaal op elkaar aan dankzij het ingebouwde tand- en groefsysteem. Dat je kan genieten van een uitstekende thermische prestatie, spreekt voor zich.

Volledig luchtdicht? Gebruik accessoires
Wil je je dak of zoldervloer ook perfect wind-, water- en luchtdicht maken? Daar zijn de Utherm4U accessoires voor. Met het flexibel en automatisch uitzettend montageschuim dicht je de naden en aansluitvoegen tussen de isolatieplaten en je dak of vloer. Graag een perfecte hechting? Zorg dat het oppervlak dat je behandelt helemaal stofvrij is. Met de kleefband maak je de naden tussen de isolatieplaten dan weer helemaal luchtdicht. De tape is bovendien bestand tegen vocht en UV-veroudering. Plakken op een droge, propere ondergrond en goed aandrukken is de boodschap.

Hier kan je terecht
Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Rep je dan naar de dichtstbijzijnde doe-het-zelfzaak. Je kan de nieuwe isolatieplaten van Unilin Insulation praktisch overal verkrijgen. Over het vervoer hoef je je geen zorgen te maken: de platen zitten per twee en zijn zo erg compact verpakt.

Ga je zelf isoleren? Ontdek tips en voordelen in onze renovatiekrant.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-13360/unilin-insulation/partnerberichten/je-zolder-isoleren-met-deze-oplossing-doe-je-het-makkelijk-zelf/