livios logo

Geld besparen tijdens je (ver)bouwproject? Zo pak je het aan

Ga jij een woning bouwen of renoveren? Daar hangt een stevig kostenplaatje aan vast. Gelukkig is er een eenvoudige manier om een pak geld uit te sparen: zoveel mogelijk zelf de handen uit de mouwen steken. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig je dak, zoldervloer en alle andere oppervlakken helemaal zelf kan isoleren? Als je een beetje een handige harry bent, krijg je het zelfs makkelijk voor elkaar!

14188-NL

Met de Utherm4U Basic isoleer je snel en makkelijk elk oppervlak langs de binnen- of buitenkant.

Foto Unilin Insulation

14188-NL

Onze Utherm4U-accessoires helpen je bovendien alles perfect lucht-, wind- en waterdicht te maken.

Foto Unilin Insulation

14188-NL

Waarom jij dat ook allemaal zelf kan? Om te beginnen zijn de isolatieplaten makkelijk te verzagen.

Foto Unilin Insulation

14188-NL

Met de Utherm4U SPAN en OSB zit je goed als je je zoldervloer onder handen wil nemen.

Foto Unilin Insulation

Utherm4U voor de zelfbouwer

De belangrijkste reden daarvoor? De Utherm4U isolatieplaten van Unilin Insulation. Met de Utherm4U Basic isoleer je bijvoorbeeld snel en makkelijk elk oppervlak, zowel aan de binnen- als buitenkant van je woning. Heb je je dak liever in één klap geïsoleerd en afgewerkt langs de binnenkant? Dan is de Utherm4U GYP de ideale oplossing voor jouw project. De enige voorwaarde om die te gebruiken, is dat er al een onderdak aanwezig is. Onze Utherm4U-accessoires helpen je bovendien alles perfect lucht-, wind- en waterdicht te maken.

Ideale eerste stap

De thermische prestaties van de Utherm4U zijn vanzelfsprekend uitstekend. Daardoor zijn ze de ideale eerste stap om je woning energiezuinig te maken, want het is pas nuttig om hernieuwbare verwarmingstechnieken toe te passen als de warme lucht in huis niet naar buiten kan ontsnappen. Ga je voor isolatie? Begin dan met je dak. Zo hou je tot 30% meer warmte binnen en heb je veel minder energie nodig om je huis te verwarmen.

Kinderspel

Waarom jij dat ook allemaal zelf kan? Om te beginnen zijn de isolatieplaten makkelijk te verzagen. Maar de panelen zijn vooral erg licht, welke beschikbare dikte je ook kiest. Daardoor krijg je ze moeiteloos op zolder en kan je ze vlot installeren. Ook het handige formaat is een hele hulp. Het tand- en-groefsysteem zorgt dan weer voor een optimale aansluiting. Bovendien vind je de Utherm4U panelen gewoon in de meeste doe-het-zelfzaken bij jou in de buurt.  Dat geldt ook voor de Utherm4U SPAN en OSB, als je je zoldervloer renoveert. Met die vloerisolatieoplossingen kan je niet alleen op een grote druksterkte rekenen, maar is je vloer ook meteen afgewerkt en beloopbaar.

Wat heb jij nodig?

Ga je ervoor? Dan rest je nog maar één ding: het juiste materiaal kiezen. De Utherm4U Basic van Unilin is bijvoorbeeld ideaal voor elk project, of je nu je dak, vloer, kelder of nog iets anders aanpakt. Wil je alleen van binnenuit je dak isoleren? Dan kan je ook de Utherm4U GYP nemen. Doordat je de platen op de kepers plaatst, kan je eventuele bestaande isolatie gewoon laten zitten. Met de Utherm4U SPAN en OSB zit je goed als je je zoldervloer onder handen wil nemen.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Ontdek in dit filmpje hoe je eraan begint:

Ga je zelf aan de slag? Met deze slimme tips breng je je renovatie tot een goed einde.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-14188/unilin-insulation/partnerberichten/geld-besparen-tijdens-je-ver-bouwproject-zo-pak-je-het-aan/