livios logo

Je dak in een nieuw jasje? Zo krijg je het snel voor elkaar

Is jouw hellend dak aan vervanging toe? Met één oog op de toekomst en het andere op je energiefactuur mag een goede luchtdichte isolatie dan zeker niet ontbreken. En wat is er handiger dan één oplossing die je meteen een totaalpakket van isolatie, onderdak en afwerking biedt? Niet alleen bestaat zo’n systeem, je kan het zelfs sneller laten plaatsen dan een traditionele dakconstructie. En dat terwijl je er ook nog eens minder diep voor in de buidel moet tasten.

Alles-in-één

Enter de Usystem dakelementen van Unilin Insulation: de alles-in-één oplossing waarmee je in een klap je hele dak die broodnodige update geeft. Zowel voor een bouw- als verbouwproject voldoe je met die elementen aan alle huidige en toekomstige eisen op het vlak van energie-efficiëntie. De enige voorwaarde is dat het om een hellend dak met gordingen gaat. Dankzij de gunstige U-waarde en een lambda-waarde van 0,023 W/mK isoleer je met Usystem beter dan met andere materialen van dezelfde dikte. De ideale manier dus om het thermische en akoestische comfort van je gezin te verhogen.

Bespaar geld, ruimte …

Die gunstige isolatiewaardes hebben namelijk twee grote voordelen. Enerzijds moet je je hellend dak minder dik isoleren, waardoor je plaats bespaart en dus ook meer zolderruimte kan benutten. Anderzijds moet je minder isolatie aanschaffen, wat van de Usystem-dakelementen ook een kostenefficiënte oplossing maakt. Laat je ook zeker niet afschrikken door het prijskaartje, want het is belangrijk dat je het totaalpakket daarbij in rekening brengt. Omdat je geen nieuwe dakconstructie moet laten timmeren en de isolatie-elementen ook niet meer hoeft af te werken, bespaar je al gauw 15% in vergelijking met een traditionele dakconstructie. En dat kan tellen.

… en tijd

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je met de Usystem dakelementen ook sneller van het eindresultaat genieten. Bij een traditionele dakconstructie neemt het timmerwerk al snel een paar weken tijd in beslag. Maar met de alles-in-één oplossing van Unilin Insulation is je dak al na vijf dagen wind- en waterdicht gemaakt, optimaal luchtdicht geïsoleerd én afgewerkt. Daardoor heb je ook minder kans dat slecht weer de werken verstoort en moet je bovendien minder werkuren betalen. Wil je nog sneller gaan? Dan kan je een beroep doen op onze nieuwe service, waarmee je dak zelfs op twee dagen tijd pico bello in orde is.

Benieuwd hoe de dakelementen worden geplaatst? Ontdek het in het filmpje hieronder.

Voldoet jouw woning al aan de nodige isolatienormen? Check het hier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10596-15419/unilin-insulation/partnerberichten/je-dak-in-een-nieuw-jasje-zo-krijg-je-het-snel-voor-elkaar/