livios logo

Je oude gas- of stookolieketel vervangen? Remeha belooft tot 350 euro cashback

Na tien tot vijftien jaar is je verwarmingsketel aan vervanging toe. Met een nieuwe ketel bespaar je heel wat energie en krijg je extra rendement. Vervang je je oude ketel door een nieuwe? Dan biedt Remeha je een warmtecheque aan tot 350 euro.  

12500-NL

Je oude gas- of stookolieketel vervangen? Met de warmtecheque van Remeha geniet je van een cashback.

Foto Remeha

Hoe ouder je verwarmingsketel, hoe lager het rendement. Een nieuwe ketel garandeert niet enkel een hoger rendement, maar is ook energiezuiniger. Zo bespaar je heel wat op je energiefactuur. Op zoek naar het geschikte verwarmingssysteem? Het ruime aanbod van Remeha biedt oplossingen voor iedere woning: zowel gasketels als verwarmingstoestellen op basis van stookolie.

Gascondensatieketels

Een nieuwe condensatieketel recupereert ongeveer 35% extra energie. Je kosten dalen en je verwarmt milieuvriendelijker. Bij Remeha kan je terecht voor eenvoudige tot uitgebreide toestellen op gas: van compacte wandketels tot vloermodellen. Je hoeft dus niet veel kostbare ruimte op te offeren. Ontdek alle gascondensatieketels van Remeha.

Condenserende stookolieketels

Voor wie zijn stookolieketel wil vervangen, biedt Remeha de klassieke ketel Remeha Lava Plus aan. Maar wist je dat er ook condenserende stookolieketels bestaan? Deze zijn ideaal als je wil investeren in een hoger rendement. Bovendien verwarm je op een efficiënte manier. Ontdek het aanbod condenserende stookolieketels van Remeha.

Snelle terugverdientijd

De terugverdientijd van een nieuwe condensatieketel is kort. Het loont dus zeker de moeite om je oude ketel te vervangen door een nieuwe met hoog rendement. De nieuwste ketels voorzien in een optimaal warmtecomfort. Tip: laat op voorhand berekenen welk vermogen je nodig hebt. 

Vraag je warmtecheque aan

Je oude gas- of stookolieketel vervangen door een nieuwe condensatieketel? Met de warmtecheque van Remeha geniet je van een cashback van 75 tot 350 euro. Dit bedrag wordt teruggestort op je rekening nadat de installateur bij jou een nieuwe ketel geplaatst heeft. Vraag hier de cheque aan en verdien je ketel nog sneller terug!

Meer weten? Zoek een installateur in je buurt of surf naar www.remeha.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10598-12500/remeha/partnerberichten/je-oude-gas-of-stookolieketel-vervangen-remeha-belooft-tot-350-euro-cashback/