livios logo

Slim, functioneel én milieuvriendelijk: deze condenserende gasketel heeft het allemaal!

Zoek je een milieuvriendelijke oplossing voor je verwarming? Remeha pakt uit met een slimme condenserende verwarmingsketel op gas: de Calenta Ace. Deze ketel stoot minder CO2 uit in vergelijking met je oude ketel. Bovendien geniet je van alle comfort: de gasketel levert bijzonder snel sanitair warm water. En dat aan een constante temperatuur.

13293-N

De Calenta Ace draagt zijn steentje bij aan het milieu en is ook heel onderhoudsvriendelijk.

Foto Remeha

13293-N

Hij houdt je warmwaterdruk automatisch op peil. Als er te weinig water is, vult hij automatisch bij.

Foto Remeha

13293-N

Met de slimme eTwist-thermostaat van Remeha bedien je je verwarming op een slimme manier.

Foto Remeha

De Calenta Ace draagt zijn steentje bij aan het milieu en is ook heel onderhoudsvriendelijk. Hij houdt je warmwaterdruk automatisch op peil. Als er te weinig water is, vult hij automatisch bij. Moet er te vaak bijgevuld worden? Dan krijg je een melding via de app.

Slimme bediening

Met de slimme eTwist-thermostaat van Remeha bedien je je verwarming op een slimme manier. Via de app op je tablet of smartphone volg je alles vanop afstand, waar je ook bent. Ook de installateur kan via de app mogelijke problemen opvolgen vanop afstand.

Onderhoudsvriendelijk

Laat je je oude ketel vervangen door een nieuwe condenserende gasketel? Goede keuze! Gebruik dit moment om ook je installatie te onderhouden en te laten spoelen. Daarnaast plaats je ook best een magnetische vuilfilter in de ketel. Die trekt de vuildeeltjes aan, en maakt het de installateur nog makkelijker bij eventuele problemen. Bovendien biedt Remeha vijf jaar garantie op de Calenta Ace.

Stille werking

Niet alleen de installateur zal blij zijn als je kiest voor een Calenta Ace, ook zal je het jezelf niet beklagen. Naast het feit dat hij supersnel warm water levert en makkelijk bedienbaar is, is er nog een belangrijk pluspunt: je hebt geen last meer van vervelend gezoem. De ketel is zo goed geïsoleerd dat je hem amper hoort.

Iets voor jou?

Ben je overtuigd van deze condenserende verwarmingsketel? Of kies je toch beter voor een ander model? Check via de Warmtewijzer welke verwarming het best bij jou past.

Wil je jouw oude ketel vervangen? Zoek dan een installateur bij jou in de buurt!

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10598-13293/remeha/partnerberichten/slim-functioneel-en-milieuvriendelijk-deze-condenserende-gasketel-heeft-het-allemaal/