livios logo

Zo geniet je altijd van een zalig warme douche

Is je oude elektrische boiler stuk? Dan vervang je hem best door een energiezuinig alternatief. Zo help je het klimaat een handje en blijf je genieten van warmwatercomfort. Een zonneboiler of warmtepompboiler is een slimme keuze!

13604-NL

Foto Remeha

Draai je je douchekraan open en komt er alleen maar koud water uit je kraan? Dan is je boiler waarschijnlijk stuk en moet je hem laten vervangen. Ook als je boiler al een hele tijd meegaat, vervang je hem best preventief. Remeha biedt twee energiezuinige alternatieven aan: een warmtepomp- of zonneboiler.

1. Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt energie uit de omgevings- of buitenlucht en zuigt warme lucht aan waarmee hij je sanitair warm water opwarmt. Het is een duurzaam alternatief. Deze verwarmingsmethode verbruikt ook veel minder energie dan een elektrische boiler. Zo bespaar je op je energiefactuur.

Tip: ontdek hier het aanbod warmtepompboilers van Remeha.

2. Zonneboiler

Ook een zonneboiler is een ecologische keuze. Op je dak worden zonnecollectoren geplaatst die het water in je zonneboiler opwarmen. De zon voorziet je de helft van het jaar van gratis energie, waardoor je lage verbruikskosten hebt. Wil je het hele jaar door genieten van warm water? Dat kan met een hybridesysteem. Je condensatieketel wordt dan verbonden met je zonneboiler en springt bij om het sanitair water op de gewenste temperatuur te brengen.

Tip: ontdek hier het aanbod zonneboilers van Remeha.

Geniet van een premie

Wist je dat je een premie kan aanvragen voor een warmtepomp- of zonneboiler? Voor een warmtepompboiler geniet je van een premie van 300 euro en voor een zonneboiler heb je recht op een premie van 550 euro per m² collector op je dak met een maximum van 2.750 euro.

Ben je niet zeker wat de beste oplossing is voor jou? Doe de test via de Warmtewijzer van Remeha. Meer weten? Surf naar www.remeha.be of contacteer een installateur in je buurt.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10598-13604/remeha/partnerberichten/zo-geniet-je-altijd-van-een-zalig-warme-douche/