livios logo

Duurzaam verwarmen? Zo begin je eraan!

Ga je je woning verbouwen? Isoleer dan eerst voldoende voordat je op zoek gaat naar een nieuwe, duurzame verwarmingsoplossing. Anders is je investering misschien voor niets geweest. Remeha vertelt hoe je jouw verbouwing het beste aanpakt.

13626-NL

Bij Remeha vind je een ruim aanbod verwarmingstoestellen.

Foto Remeha

13626-NL

Condensatieketels

Foto Remeha

13626-NL

Hybridesystemen

Foto Remeha

13626-NL

Zonneboilers

Foto Remeha

13626-NL

Warmtepompen

Foto Remeha

Stap 1: isoleer je woning

Een renovatie pak je het best meteen grondig aan. Tegen 2050 moet iedere woning even energiezuinig zijn als een nieuwbouwwoning vandaag. Efficiënt renoveren doe je in de eerste plaats door te isoleren. Isoleer eerst je dak en muren en kies voor hoogrendementsglas. Zo is je woning klaar voor de toekomst én zal je ook minder energie nodig hebben om je woning te verwarmen. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je energieverbruik!

Stap 2: verwarm op een correcte manier

Is je woning niet of onvoldoende geïsoleerd? Dan heeft het geen nut om te investeren in duurzame verwarmingsoplossingen zoals een warmtepomp. Door extra isolatie te plaatsen, zal je energievraag dalen, waardoor je verwarmingsketel minder kilowatt nodig heeft om je woning te verwarmen. Pas dan kan je op zoek gaan naar de juiste verwarmingsmethode, afgestemd op jouw woning.

Ontdek het ruime aanbod verwarmingstoestellen

Remeha maakt verwarmingsketels voor je verwarming en sanitair warm water. Je vindt er een ruim aanbod verwarmingstoestellen die energie halen uit stookolie, gas, elektriciteit of luchtwarmte:

Tip: ontdek hier het volledige aanbod.

De beste oplossing voor jou?

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de beste verwarmingsmethode voor jouw woning? De Warmtewijzer van Remeha wijst jou de weg. Doe hier de test en ontdek hoe Remeha jou warm kan maken.

Meer weten? Surf naar www.remeha.be of neem contact op met een installateur in je buurt.

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10598-13626/remeha/partnerberichten/duurzaam-verwarmen-zo-begin-je-eraan/