livios logo

Nooit meer thuiskomen in een koude woning? Zo doe je dat

Wil je de verwarming al aanzetten wanneer je op kantoor vertrekt zodat je in een aangenaam warm huis thuiskomt? Met de slimme kamerthermostaat eTwist bedien je je thermostaat waar je ook bent. Via je smartphone kan je de temperatuur vanop afstand regelen. Ideaal voor als je dag anders loopt dan gepland.

14395-NL

Foto Remeha

14395-NL

Foto Remeha

14395-NL

Foto Remeha

14395-NL

Foto Remeha

14395-NL

Foto Remeha

Gebruiksvriendelijk

De eTwist van Remeha is een slimme thermostaat die is uitgerust met een groot kleurendisplay, een makkelijk te bedienen knop en een heldere menu-indeling. Dit maakt van de eTwist een gebruiksvriendelijke kamerthermostaat. Werkelijk iedereen kan hem bedienen én hij is compatibel met elke ketel.

Bediening met of zonder app

Je neemt je thermostaat mee, waar je ook gaat. Via een app op je smartphone of tablet kan je hem overal bedienen door de gewenste temperatuur in te stellen. Ben je thuis en heb je je smartphone niet meteen bij de hand? Ook zonder wifi beschik je over alle bediengingsmogelijkheden via de draai-/drukknop op de thermostaat.

Programma’s voor verwarming en warm water

Je hebt keuze uit drie klokprogramma’s. Zo’n programma is makkelijk in te stellen naar jouw wens. Omdat niet elke dag hetzelfde verloopt, kan je zonder veel moeite wisselen tussen de verschillende programma’s. Ben je langere tijd van huis en vind je het onnodig om je woning te verwarmen? Dan is het vakantieprogramma ideaal. Ook het warmwaterprogramma kan je eenvoudig instellen.

Thermostaat en gateway

De eTwist-thermostaat wordt standaard geleverd met de eTwist-gateway. Deze module moet je naast je ketel plaatsen en met één kabel verbinden. De gateway zorgt voor alle communicatie met je verwarming. Dankzij een ingebouwde wifimodule in je thermostaat wordt de eTwist verbonden met je wifinetwerk. Zo kan je hem dus ook bedienen via de app op je smartphone.

Wil je ook een eTwist-thermostaat? Zoek nu een installateur bij je in de buurt. Meer weten? Download de brochure.

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10598-14395/remeha/partnerberichten/nooit-meer-thuiskomen-in-een-koude-woning-zo-doe-je-dat/