livios logo

Fan van een strakke look voor jouw gevel? Ontdek het onzichtbare dakrandprofiel!

Woningen met een minimalistische architectuur zijn tegenwoordig zeer geliefd. De combinatie van gevelpleisters en platte daken zien we maar al te vaak. Ook zo’n fan? Dan blijf je best lezen! De overgang tussen dak en gevel werd nog nooit zo mooi afgewerkt. Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel.

13959-NL

WILLCO ProAttika Profiel

Foto Willco Products N.V.

13959-NL

WILLCO ProAttika Profiel

Foto Willco Products N.V.

13959-NL

Houtskeletbouw + Premium sierpleister

Foto Willco Products N.V.

De voordelen van het WILLCO ProAttika® Profiel

  • Onzichtbare afwerking
    Met het revolutionaire WILLCO ProAttika® Profiel kunnen alle sierpleisters en steenstrippen van Willco Products afgewerkt worden tot boven aan de rand van het gevelvlak. Doordat de afwerkingslaag mooi doorloopt, krijg je de look van een gevel zonder dakrand. Na verwerking wordt het dakrandprofiel namelijk compleet onzichtbaar. Dat biedt uiteraard een zeer grote meerwaarde voor zij die houden van een strakke en minimalistische architectuur.
  • Perfect toepasbaar met WILLCO Isolatiesysteem
    Het WILLCO ProAttika® Profiel werd zodanig ontworpen dat het op elk van onze gevelisolatiesystemen toegepast kan worden. Met het nieuwe dakrandprofiel krijgt de woning een perfect naadloze uitstraling.
  • Gepatenteerd systeem
    Dit nieuwe dakrandprofiel werd gepatenteerd. Wanneer je het toepast in combinatie met een Willco Products gevelpleister, geniet je gegarandeerd van een duurzame gevel. Dit past perfect bij onze 100% Willco Products filosofie: kies kwaliteit voor élke laag, dus ook bij de afwerking van je dakrand.

Het WILLCO ProAttika® Profiel biedt dé oplossing voor een gevel die naadloos overgaat op het dak. Graag meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be.

Op zoek naar een compleet dampopen gevelsysteem voor hout(skelet)bouw? Zoek niet langer, Willco Products heeft het !

De WILLCO Premium sierpleister is uitermate geschikt in combinatie met hout(skelet)bouw. Als fabrikant van isolatiesystemen met sierpleister, krijgen we de vraag of een systeem met houtskelet en een sierpleister voldoende dampopen is. Heeft die opbouw wel voldoende vochtbescherming? De WILLCO Premium sierpleister beantwoordt al deze vragen met gemak dankzij de unieke eigenschappen!

Graag meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10603-13959/willco-products-nv/partnerberichten/fan-van-een-strakke-look-voor-jouw-gevel-ontdek-het-onzichtbare-dakrandprofiel/