livios logo

Nakuru, de stilste vinylvloer

We wonen steeds dichter bij elkaar en de bouw van appartementen kent schijnbaar geen grenzen.  Daarbij worden onze levens steeds hectischer waardoor we thuis écht tot rust willen komen of gewoon ons ding willen doen.  En dat is waar de Nakuru-collectie van Parquetvinyl naar streeft: een vloer om volop op te leven zonder dat je huisgenoten of buren hier last van hebben.

16503-NL

Nakuru oogt verbluffend mooi door de synchrone houtstructuur en de matte afwerking.

Foto Lamett

16503-NL

Verkrijgbaar zowel in planken als in visgraat, in 10 naturelle kleuren.

Foto Lamett

Ook al wonen we dicht bij elkaar, liefst horen we zo weinig mogelijk geluiden van onze buren en ook in de woning houden we het graag rustig.  Laminaat- en vinylvloeren scoren hier meestal niet zo goed op, zeker in vergelijking met hout of tapijt. De nieuwe akoestische collectie van Parquetvinyl, Nakuru, is hierbij de ideale oplossing.

Met Nakuru lanceert Parquetvinyl de stilste, zwevende vinylvloer op de markt, waar je geen extra ondervloer bij nodig hebt.  Deze innovatieve vinylplanken bestaan uit 7 lagen van verschillende materialen die elk andere geluidsfrequenties blokkeren.  De geïntegreerde oranje ondervloer, kenmerkend voor alle Parquetvinyl-collecties, draagt ertoe bij dat de installatie een fluitje van een cent is.

Om met harde cijfers te komen: Nakuru zorgt voor een vermindering in transmissiegeluid van 21 dB ΔLw en 10 dB ΔLlin.  Hiermee haalt het vlot de strengste akoestische normen die in Nederland gelden voor de projectmarkt en dus meteen ook de Europese norm.  Geen last meer van het geluid van hakken of van meubels die verschoven worden.  Ook het zogenaamde reflectiegeluid wordt opmerkelijk meer geabsorbeerd wat in élke woning een troef is.

Nakuru wordt gelanceerd in 10 naturelle kleuren waarvan 6 in planken en 4 in visgraat.  Ontdek de volledige collectie op de website. De synchrone houtstructuur van de planken en de uiterst matte glansgraad geven deze vloer de uitstraling van parket.  Zoals voor elke Parquetvinyl-collectie zijn er voor elke vloer bijpassende plinten en profielen verkrijgbaar.

Verkrijgbaar bij de Parquetvinyl-dealers

Laat je helemaal overtuigen door dit ASMR-filmpje: 

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10606-16503/lamett/partnerberichten/nakuru-de-stilste-vinylvloer/