livios logo

Moderniseer uw verwarmingsinstallatie, dankzij de geconnecteerde mogelijkheden van De Dietrich

Of het nu gaat om het moderniseren van uw verwarmingsinstallatieketel, het vervangen van uw oude boiler, het vinden van een eenvoudige en goedkope verwarmingsoplossing ... De Dietrich, een referentie in de verwarmingscomfortmarkt, brengt altijd een betrouwbaar en relevant antwoord via een zeer breed scala aan producten en diensten, haar knowhow en expertise.

Moderniseer uw verwarmingsinstallatie met de geconnecteerde mogelijkheden van De Dietrich

De Dietrich biedt een breed scala aan controlesystemen om de prestaties van uw verwarmingsinstallatie te verhogen zonder de infrastructuur te veranderen.

Oplossing 1: SMART TC°

Geconnecteerde kamerthermostaat, waar eenvoud rijmt met comfort en besparingen.

De geconnecteerde kamerthermostaat SMART ° TC is aangepast voor OpenTherm verbinding met de ketels van De Dietrich (Naneo, Vivadens, Twineo en neovo Condens of ECONOX). De SMART TC° is intuïtief en makkelijk te gebruiken en maakt het mogelijk om uw verwarming en warm water van op afstand te regelen via de gratis applicatie op uw smartphone (App Store of Google Play).

Het biedt de mogelijkheid om

• de gewenste temperatuur nauwkeurig en op afstand te bedienen,
• de uren van uw verwarming en sanitair warm water te programmeren,
• de gegevens van de installateur op te slaan,
• het energieverbruik op te volgen,
• de systeemfouten en foutmeldingen weergeven van
• Veilige toegang van op afstand voor de installateur voor een vereenvoudigde diagnose assistentie.

Oplossing 2: APP DIEMATIC ISYSTEM

Een optimaal comfort op maat dankzij de bediening op afstand. De Dietrich stelt de app Diematic iSystem voor om uw verwarming of warm water op afstand te beheren, vanaf een pc, tablet of smartphone (beschikbaar in de App Store of Google Play).

Dankzij de functionaliteiten van deze applicatie kunt u uw comfort optimaliseren terwijl u energie bespaart. De Diematische iSystem Dietrich app maakt het mogelijk om in alle eenvoud de regeling van uw ketel of multi-energie installatie te beheren.

 Voordelen die u meteen zal merken

  • weergave van het energieverbruik
  • eenvoudige  temperatuursregeling
  • het bedienen van uw boiler (mogelijkheid om de productie te dwingen);
  • keuze van de gepaste modus (comfort, verminderd, vakantie en automatisch);
  • wijziging van het tijdschema voor verwarming en huishoudelijke warmwatercircuits
  • ontvangen van meldingen en waarschuwingen van uw installatie, deze kunnen per e-mail of sms naar een professional gestuurd worden.

Resultaat

Een aangepast comfort op maat en een perfecte controle van uw energieverbruik! De Diematic iSystem app stuurt De Dietrich-oplossingen die zijn uitgerust met het diematische iSystem-besturingssysteem.

> Meer info 

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10618-10656/de-dietrich/partnerberichten/moderniseer-uw-verwarmingsinstallatie-dankzij-de-geconnecteerde-mogelijkheden-van-de-dietrich/