livios logo

Bespaar tot 30% dankzij multi-energie oplossingen

De Dietrich, een referentie op de markt voor thermisch comfort, biedt een zeer breed gamma aan verwarmings- en warmwateroplossingen. Dankzij zijn knowhow en expertise biedt De Dietrich betrouwbare en energie-efficiënte totaaloplossingen, zoals de combinatie van de meest efficiënte thermodynamische boiler op de markt de Kaliko Split Mural, met de meest efficiënte ultracompacte gaswandketel op de markt, de Naneo.

Met De Dietrich bent u verzekerd van welzijn en duurzaam comfort gecombineerd met een lagere factuur.

Warmtepompboiler KALIKO SPLIT

Deze warmtepompboiler biedt vele voordelen:

  • 2 boilermodellen (200 liter - COP van 3,30 tot + 7 °C en 270 liter - COP van 3,42 tot + 7C),
  • Aanpasbaar aan alle woningtypes dankzij een koelmiddelverbinding tussen de boiler en buitenunit van 20 meter,
  • Temperatuur van het sanitair warm water kan gaan tot 65 ° C,
  • Elektrische back-up door weerstand (2,4 kW).

Condenserende gaswandketel NANEO

Ultracompact (H. 55 x L. 37 x D. 36 cm) en licht: de Naneo is speciaal ontwikkeld voor een snelle en eenvoudige installatie. Met zijn geoptimaliseerde prestaties (A + voor verwarming in combinatie met een ruimtesensor en een buitensensor) en het zeer lage stroomverbruik in de standby-modus, voldoet deze volledig aan de actuele voorschriften. De Naneo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Hij wordt gekenmerkt door:

  • een compacte ultra-reactieve aluminium / silicium warmtewisselaar,
  • een rendement van maximaal 110,5%,
  • lage NOx- en CO-emissies.

Goed om weten

Een huishouden van 4 tot 5 personen verbruikt gemiddeld 200 liter per dag warm water. De productie van warm water voor huishoudelijk gebruik vertegenwoordigt tussen 15 en 30% van de totale verbruikte energie in het jaar. Maar dankzij deze combinatie kan je tot 30%* besparen op je energiefactuur. Ontdek meer over onze totaaloplossingen en producten op www.dedietrich.be.

* De energiebesparing wordt vergeleken met een ketel van de oude generatie van 18 tot 20 jaar zonder regeling of programmering

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10618-10876/de-dietrich/partnerberichten/bespaar-tot-30-dankzij-multi-energie-oplossingen/