livios logo

Vervang jouw oude gasketel en win drie keer!

Momenteel verwarmen nog zo’n 2 miljoen gezinnen in België met een traditionele niet-condenserende verwarmingsketel. Heb jij nog zo'n oude gasketel? Vervang deze door een nieuw condenserend exemplaar en win 3 keer!

13692-NL

Connected gaswandketel Evodens AMC die jouw verwarmingscomfort maximaliseert.

Foto De Dietrich

13692-NL

Stijlvolle gaswandketel AMC Evodens

Foto De Dietrich

13692-NL

Smart TC° thermostaat

Foto De Dietrich

1. Je verwarmt zuinig en groener

Als jij wilt besparen op je energiefactuur is een nieuwe condensatieketel een uitstekende oplossing. Dit type verwarmingsketel haalt een hoog rendement (tot 110%) dankzij de recuperatie van warmte. Dit houdt in dat hij de restwarmte uit de waterdamp van rookgassen opnieuw gebruikt. Dit in tegenstelling tot oude traditionele gasketels waar deze warmte gewoon verloren gaat langs de schoorsteen.

Dankzij deze warmterecuperatie ook wel condensatietechniek genoemd kan jij jaarlijks tot 35% besparen op je verwarmingskosten. Ook op ecologisch vlak is dit een grote win want zowel de stikstofoxide als koolmonoxide-uitstoot worden sterk verminderd.

2. Je verhoogt je comfort
Alle De Dietrich condenserende gaswandketels zijn connected via de Smart TC° ruimtethermostaat. Dit wil zeggen dat je ze van op afstand kunt aansturen. Onze nieuwste thermostaat, de Smart TC, zorgt ervoor dat jij jouw verwarmingscomfort maximaliseert. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je jouw verwarming wel hebt afgezet en je zal nooit meer thuis komen in een koude woning. Vanaf nu kan je jouw verwarmingsinstallatie van op afstand met een app besturen en de gewenste temperatuur op elk moment aanpassen.

Onze nieuwste condenserende gaswandketel de Evodens AMC gaat zelfs nog een stapje verder op vlak van comfort. Niets is zo vervelend als onder de douche staan en plots geen warm water meer hebben of je huis na een lange werkdag niet op temperatuur krijgen. De oorzaak hiervan is vaak het wegvallen van de waterdruk. Met de Evodens AMC is dit voorgoed verleden tijd. De verwarmingsketel is uitgerust met een intelligent, automatisch bijvulsysteem dat ervoor zorgt dat de waterdruk in jouw verwarmingsinstallatie altijd perfect is. De melding van bijvullen of abnormaalheden ontvang je op het bedieningspaneel of via de Smart TC° (app) op jouw smartphone.

3. Premie tot 500 euro

Naast het feit dat je jaarlijks een lagere verwarmingsfactuur ontvangt kan je in 2020 ook genieten van een premie van gas.be. Is jouw gasketel ouder dan 20 jaar? Dan kom je in aanmerking voor een premie van 500 euro*.

Ontdek in onze brochure condenserende gaswandketels welke verwarmingsketel het best bij jouw woning en behoeften past.

*Raadpleeg de website van gas.be voor de voorwaarden


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10618-13692/de-dietrich/partnerberichten/vervang-jouw-oude-gasketel-en-win-drie-keer/