livios logo

Batibouw-actie: gratis thermostaat bij aankoop van een De Dietrich ketel

Energie besparen en tegelijk uw comfort verhogen dat is waar de merken De Dietrich en Nest voor staan. Geniet daarom op Batibouw van de unieke De Dietrich actie: een gratis Nest thermostaat bij aankoop van een verwarmingsketel van De Dietrich!

Surf naar de website : www.vanmarcke.com/nl-be/nest/gratis voor meer informatie of bezoek onze De Dietrich stand op Batibouw ( paleis 12-517). Actie geldig van 16 februari tot en met 31 maart 2017. Installatie niet in de prijs inbegrepen.

De Dietrich, staat al 3 eeuwen, op de waarden : kwaliteit, bedrijfszekerheid, duurzaamheid. Met respect voor het milieu en uw comfort, beheerst De Dietrich de verschillende hernieuwbare energieën dankzij multi-energiesystemen die de aarde beschermen. De verwarmingstoestellen ontworpen door De Dietrich zijn ook innoverend en van hoogstaande kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien is het gamma opgesplitst in twee profielen waardoor u makkelijk uw verwarmingsoplossing op maat vindt.

Easylife, zet energiebesparing centraal

U bent op zoek naar een efficiënt, eenvoudig en duurzaam verwarmingssysteem met de beste prijs-kwaliteitverhouding, naar een functionele oplossing waarop u kan rekenen. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een renovatie, een appartement of een eengezinswoning, voor u zijn de Easylife producten de perfecte oplossing. Easylife, verwarming aan een scherpe prijs die u het leven makkelijk maakt.

Advance, eis het beste voor u en voor de planeet

Advance staan garant voor performante, evolutieve en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, zowel in nieuwbouw als renovatie. U kan de energiebronnen combineren en zo van een multi-energie systeem genieten om blijvend te besparen op uw energiefactuur. Voor een optimaal comfort zijn de Advance producten uitgerust met regelsystemen waarmee de verwarming nauwkeurig op uw behoeften kan worden afgestemd. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen met behulp van zonne-installaties en warmtepompen uit het Advance aanbod draagt u bij tot de bescherming van het milieu.

De Dietrich: uw keuze voor Duurzaam Comfort®

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10618-9897/de-dietrich/partnerberichten/batibouw-actie-gratis-thermostaat-bij-aankoop-van-een-de-dietrich-ketel/