livios logo

De kracht van contrasten

De moderne keuken kent veel aspecten waarbij vooral de samenhorigheid centraal staat: samen feesten, genieten, beleven en uiteraard koken. De keuken wordt zo een echte leefruimte. Daarmee groeit de vraag naar vormgeving. Een mooi design alleen volstaat niet, ook insipiratie, excentriek en karakteristiek zijn belangrijke factoren op vlak van design.

10510-N

BLANCO LINUS-S White Edition als stijlelement in het puristische, stedelijke inrichtingsconcept.

Foto BLANCO Benelux Kitchen Technology

Black & White Edition

De BLANCO LINUS-S Black & White Edition geeft heel eenvoudig een individueel, nieuw accent aan elke keuken. Zwart en wit – de perfecte uitgangsbasis voor een contrastgamma, dat heel uiteenlopende elementen in een fascinerend inrichtingsconcept verenigt. In minimalistische monochroom-look of in combinatie met roestvrij staal, chroom, hout en andere natuurlijke stoffen – de Black & White Edition maakt indruk met precisie en elegantie.

Kleur

Kleurrijke accessoires komen bijzonder goed tot hun recht door het contrast met zwart en wit. Landelijke of stedelijke stijl, de speciale modellen zijn door hun tijdloze vorm en kleur te combineren met elk concept. Ze kunnen ook perfect in een creatieve mix van klassiek en modern worden opgenomen.

Functioneel en duurzaam

Beide speciale modellen overtuigen met functionaliteit en duurzaamheid, bijvoorbeeld door de cartouche met keramische dichtingen. De hoge uitloop vergemakkelijkt het vullen van hogere kookpotten en pannen. Bovendien maakt de uittrekbare sproeikop het werken aan de spoeltafel ergonomisch en comfortabel.

Bezoek ook zeker eens onze website voor meer inspiratie!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10625-10510/blanco-benelux-kitchen-technology/partnerberichten/de-kracht-van-contrasten/