livios logo

De perfectie, dat heb je wanneer alles precies werkt.

Soms moet er een grote kookpot vol met water en kan dat niet snel genoeg gaan. Maar op andere momenten moet er precies 125 ml vocht bij een sausje en pak je dus een maatbeker uit de kast. Dit hoeft niet meer, als je de EVOL-S Volumekraan van Blanco hebt.

12296-NL

EVOL-S Volumekraan door Blanco

Foto BLANCO Benelux Kitchen Technology

12296-NL

EVOL-S Volumekraan door Blanco

Foto BLANCO Benelux Kitchen Technology

Exacte dosering van grote en kleine hoeveelheden

De Blanco EVOL-S Volumekraan is een ingenieus pareltje. Met een eenvoudige draaiknop stel je in hoeveel water er uit de kraan moet komen. De knop is namelijk uitgerust met een schaal gaande van 100 ml tot 5 l. Zo kan je zelfs kleine hoeveelheden uiterst nauwkeurig doseren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld taart- of pizzadeeg wil maken. Of papflesjes wil vullen, saus wil maken … Geen maatbeker nodig maar wel alles perfect afgemeten!

Eens je het gewenste volume aan de hand van de draaiknop geselecteerd hebt, is het voldoende om deze knop aan de zijkant aan te raken en de kraan levert de gewenste hoeveelheid water. Handig, want zo verspil jij geen water in een poging om de exacte hoeveelheid af te meten. Ideaal voor kookliefhebbers en voor milieubewuste gebruikers die elk druppeltje willen besparen.

Tijdsbesparing in een designjasje

Daarnaast is de kraan uitgerust met een Dynamic Flow Control System. Hoe groter de gewenste hoeveelheid water, hoe sterker en sneller de waterstroom. Zo hoef je ook niet lang te wachten wanneer je bijvoorbeeld een volle emmer nodig hebt. Handig! Ook praktisch is de uittrekbare sproeikop. Hiermee reinig je gemakkelijk je spoelbak of vul je bijvoorbeeld een gieter zonder knoeien.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website of contacteer ons via kt@blanco.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10625-12296/blanco-benelux-kitchen-technology/partnerberichten/de-perfectie-dat-heb-je-wanneer-alles-precies-werkt/