livios logo

Zo breng je wat meer kleur in je keuken

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu zijn kleuraccenten het nieuwe zwart. De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel en VIU-S mengkraan zijn ideaal om in je keuken kleuraccenten aan te brengen die passen bij of net contrasteren met de rest van je keuken. Fris, jong en speciaal!

Strakke spoeltafel

De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel en VIU-S mengkraan zijn helemaal mee met de laatste trend: kleuraccenten. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Dankzij de kleurrijke accessoires zorg jij voor die extra toets in je keuken. Speel met kleur en ga voor gewaagde combinaties.

De innovatieve spoeltafel onderscheidt zich bovendien door het afdruipvlak met een nieuw design en de XL-bak zorgt voor een optimale bakcapaciteit. De spoeltafel SITY XL 6 S is beschikbaar in vier Silgranit Puradur® kleuren: antraciet, rock grey, alumetallic en wit.

Accessoires SityPad en SityBox

De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel komt bovendien met twee prachtige accessoires die een mooie toevoeging zijn voor je keuken en woonomgeving. De flexibele snijplank SityPad sluit perfect aan op het afdruipvlak van de spoeltafel en is gemaakt van kwalitatief plastic en dus flexibel. De plank is bovendien hittebestendig tot 100 °C en kan in de vaatwasser.

Daarnaast is de ophangbare SityBox dan weer een elegante oplossing voor onder meer het opbergen van keukensponsjes. Dankzij een gleuf aan de onderkant kan het water heel makkelijk weglopen uit de SityBox. Het beste? Je kan zelf een kleur kiezen.

Kraan met kleur

Je keuken wordt helemaal af wanneer je ook kiest voor de Blanco VIU-S mengkraan die verkrijgbaar is in dezelfde accentkleuren als de box en snijplank. Je kan hem matchen met de kleur van je SityPad en SityBox of net gaan voor contrast want je krijgt alle 4 de gekleurde slangomhullingen erbij. Daarnaast heeft de VIU-S is een flexibele sproeikop en is de mengkraan heel gemakkelijk te verstellen. Bovendien beschikt deze kraan over een energiebesparende koud-start-functie.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10625-12736/blanco-benelux-kitchen-technology/partnerberichten/zo-breng-je-wat-meer-kleur-in-je-keuken/