livios logo

Is dit het beste materiaal voor in je keuken?

Eenvoudig in onderhoud, hittebestendig, krasvrij én duurzaam. Het zijn deze unieke eigenschappen die van het BLANCO materiaal Silgranit® PuraDur® een topper in de keuken maken. De spoelbak is vaak hét centrum van de keuken en moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook designmatig perfect in je interieur passen. Dat is geen enkel probleem dankzij de verschillende kleuren én bijpassende kranen.

Silgranit® steengoed materiaal voor de keuken

Spoeltafels in Silgranit® zijn samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het harde graniet verzekert het krasvrije en breukvaste karakter van het product, terwijl het hoogwaardige acryl de verschillende bestanddelen levenslang bindt en een zijdezacht oppervlak garandeert. Door het gladde oppervlak heeft de spoeltafel immers geen poriën waar vuil in kan achterblijven en is hij dus vlekvrij en eenvoudig om te onderhouden. Bovendien is Silgranit® PuraDur® hittebestendig tot 280°C.

Constante verbetering en vooruitgang

BLANCO was in 1981 het eerste bedrijf in de sector dat gekleurde, composieten spoeltafels op de markt bracht. Sindsdien heeft het zijn materialen en producten verder ontwikkeld met innovatieve technologieën en vanuit de drijfveer: “comfort en kwaliteit dat in de keuken gezien mag worden”. Cruciaal is dat het steenachtige, warme karakter van Silgranit® PuraDur® wordt behouden in combinatie met de onderhoudsvriendelijkheid en sterkte van het materiaal.

Kleur is troef

BLANCO heeft voor Silgranit® een ruim kleurenpallet in de aanbieding om de spoeltafel op je interieur af te stemmen. Van fris wit voor een strakke look tot natuurlijke aardtinten en warm antraciet. Naast de diverse kleuren is er voor elke installatie een geschikte oplossing: van onderbouw tot vlakbouw en opbouw. De spoeltafels zijn beschikbaar met of zonder verlek en met 1 of 2 spoelbakken! Zet de puntjes op de i met een kraan in dezelfde kleur als de spoeltafel. Als laatste biedt BLANCO een selectie spoeltafels aan in betonstyle. Deze passen perfect in de hedendaagse architectuurstijl met natuurlijke tinten.

Voor meer informatie kan je steeds de vaak gestelde vragen raadplegen op onze website.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10625-13600/blanco-benelux-kitchen-technology/partnerberichten/is-dit-het-beste-materiaal-voor-in-je-keuken/