livios logo

Zwarte keuken, durf jij het aan?

SILGRANIT® PuraDur® Zwart van BLANCO is een designer kleur met een sensationele diepte, die een groot aantal designmogelijkheden biedt voor het ontwerp van contrastrijke keukens of een tijdloze elegante special touch.

Nieuw kleur

Het innovatieve SILGRANIT® PuraDur® Zwart creëert twee adembenemende effecten: het brengt sterke accenten aan in keukens met lichte werkbladen en meubels, terwijl het gevoel van ingetogen luxe in volledig zwarte keukens nog wordt aangescherpt. Dankzij zijn rustgevende diepte laat het nieuwe zwart veel ruimte voor het creëren van een unieke totaalimpressie in combinatie met stoelen, tafels, vazen, verlichting, kaders en meer. Ook kleurrijke accessoires komen zo bijzonder goed uit de verf.

Materiaaleigenschappen

Het diepe zwart van BLANCO sluit perfect aan bij de geavanceerde eigenschappen van het SILGRANIT® PuraDur® -materiaal, dat uiterst krasvast, hitte-, zuur- en breukbestendig is. Het oppervlak met fijne poriën maken het materiaal ondoordringbaar voor water, vuil, kalk en beschermen het zelfs tegen schuurschade door metaal. Hierdoor behoudt BLANCO's gracieuze zwart zijn schittering, ook bij dagelijks intensief gebruik van de keuken.

Contrast of elegante soberheid

Spoelbakken in SILGRANIT® PuraDur® zwart creëren een hoogcontrast effect in combinatie met witte werkbladen en messing mengkranen. Voor een elegante soberheid nestelen de spoeltafel en mengkraan in het nieuwe zwarte kleur perfect in donkere werkbladen.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website of contacteer ons via info@blanco.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10625-14039/blanco-benelux-kitchen-technology/partnerberichten/zwarte-keuken-durf-jij-het-aan/